Logo
Print this page

«Πιστεύω ότι μπορεί να τελειώσει το πρωτάθλημα»

Ο Μπάμπης Σταμούλης εξέφρασε την εκτίμηση ότι το πρωτάθλημα μπορεί να ολοκληρωθεί και να μην διακοπεί οριστικά.

Ο αντιπρόεδρος της Super League 2, Μπάμπης Σταμούλης μίλησε στον «Κόσμο» για το ποδόσφαιρο εν μέσω κορονοϊού και εξέφρασε την εκτίμηση ότι το πρωτάθλημα της Super League 2 μπορεί να ολοκληρωθεί και να μην διακοπεί οριστικά.

Αρχικά είπε: «Αυτή την ώρα δεν μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις για ποδόσφαιρο. Γίνεται ένας χαμός σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω κορονοϊού και δεν μπορούμε να συζητάμε για ποδόσφαιρο. Υπάρχει εκκρεμότητα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και όλοι θα ευθυγραμμιστούν με τις αποφάσεις της FIFA και της UEFA. Αλλά σήμερα δεν μπορεί να υπάρχει συνέχεια στο ποδόσφαιρο. Μόλις υπάρξει πράσινο φως τότε θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν πρόκειται να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2:
«Προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει συνέχεια στο πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί. Αν βγούμε μέσα στον Μάιο από την σημερινή κατάσταση που βιώνουμε νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει συνέχεια στο πρωτάθλημα. Αν περάσει ο Μάιος και δεν αλλάξει η κατάσταση τότε θα πρέπει να παρθούν άλλες αποφάσεις».

Για τις φήμες που ακούγονται για αναδιαρθρώσεις των κατηγοριών:
«Είναι προσωπικές απόψεις του καθενός. Είναι προσωπικές εικασίες που δεν ευσταθούν. Υπάρχουν αρμόδια όργανα που θα συνεδριάσουν και θα πάρουν αποφάσεις αν προκύψει τέτοιο θέμα. Ο καθένας όπως τον βολεύει λέει την άποψη του».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Απρίλιος 2020 16:13
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr