Κανονικά όλα τα ματς

Ο κορονοϊός έθεσε εν αμφιβόλω τους αγώνες του Σαββατοκύριακου, αλλά ο Λευτέρης Αυγενάκης κατέστησε σαφές πως δεν συντρέχει λόγος αναβολής.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης κατέστησε σαφές πως θα διεξαχθούν όλες οι προγραμματισμενες αθλητικές δραστηριότητες τις προσεχείς ημέρες και πως δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής λόγω του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης (27/02) έχουν ενταθεί οι επαφές του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του Αυγενάκη για αναβολή της αθλητικής δραστηριότητας στη χώρα ή διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, με αφορμή τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, πάντως, το Υπουργείο Υγείας συμβουλεύτηκε ειδικούς, οι οποίοι ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει λόγος αναβολής.

Στο post του Αυγενάκη αναφέρεται: «Κανονικά θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες αθλητικές δραστηριότητες τις προσεχείς ημέρες. Δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής,σύμφωνα με τους ειδικούς,καθηγητές επιδημιολόγους,λοιμωξιολόγους που συμβουλεύεται καθημερινά το Υπουργείο Υγείας. Ωστόσο ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής».

Last modified onΠέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2020 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep