Logo
Print this page

Προβληματικό πρωτάθλημα με ονοματεπώνυμο

Η αποχώρηση του Απόλλωνα Πόντου, για όσους έχουν έστω και ελάχιστη σχέση με το πρωτάθλημα- καρναβάλι της Superleague 2, ήταν προδιαγεγραμμένη. Μόνο όσοι ήθελα να κρατήσουν τον Απόλλωνα με το στανιό στο πρωτάθλημα επέλεξαν να μην το δουν για τους δικούς τους λόγους.

Πλαστή ενημερότητα, αλλα η ομάδα έπαιξε. Ένα σκασμό ρποσφυγές αλλα η ομάδα αγωνίστηκε σε βάρος της όποιας λογικής αλλά και σε΄βάρος της τσέπης των ελλήνων φορολογουμένων που πληρώνουν ακριβά τις αστείες εμμονές Βασιλειάδη και τις συμφωνίες του Λεωτσάκου. 

Αλήθεια ο κ. Αυγενάκης και η διοίκηση της ΕΡΤ όταν άνοιγαν τα ταμεία της χρεωκοπημένης κρατικής τηλεόρασης για να επιδοτήσουν ένα τέτοιο πρωτάθλημα δεν ζήτησαν τα αυτονόητα; Ομάδες οικονομικά επαρκείς ώστε το πρωτάθλημα της SuperLeague 2 να είναι ένα συναρπαστικό προιόν που να αποφέρει κάτι στην ΕΡΤ που ξόδεψε 8 εκατομμύρια ευρώ για να δείχνει αγώνες με μονοψήφια νούμερα τηλεθεασης και με μεσο όρο θεατων στα γήπεδα τους 200; Και όμως  μια ομάδα αγωνίστηκε με παλστη ενημερότητα, τέσσερις δεν είχαν το δικαίωμα μεταγραφών, πρωτάθλημα αστεία στημένο με μοναδικά έσοδα την κρατική επιχορήγηση. 

Φυσικά ούτε λόγος για το κόστος των τηλεοπτικών παρωγών σε Football league και SuperLeague 2 που αντιβαίνουν κάθε τηλεοπτική λογική. Όταν η κάλυψη του πρωταθλήαμτςο στη Β Ρωσίας με 8 κάμερες κοστιζει 2000 ευρω ανά παιχνίδι, στην Ελλάδα της "ακμάζουσας" τεχνολογίας ο έλληνας φορολογουμένος πληρώνει 6000 ανά παιχνίδι της Football league για κάλυψη με 2 κάμερες. 

Στην αθλητική πιάτσα είναι γνωτό εδώ και καιρό πως ο Απόλλωνας Πόντου θα αποχωρούσε. πιθανόν και η Κέρκυρα. Αλλα εαν και πάλι όχι, όλοι γνωρίζουν ποιές είναι οι ομάδες που υποβιβάζονται. Συνεπώς σε τι ακριβώς εξυπηρετούν τα play out; Για να πλουτίσουν  στην Ταιλάνδη; Ήδη οι φωνές ακούγονται κάθε Κυριακή. Η ανατροπή πάει "σύννεφο" όπως και οι επισκε΄ψεις παραγόντων στα ημίχρονα. 

Εαν υπάρχει ακόμη κάποια βούληση να αλλάξει αυτό το καρναβάλι, ο δρόμος είναι γνωστός. εαν πάλι όχιοι ευθύνες έχουν πλέον ονοματεπώνυμα. 

 

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr