Αγωνιστική για τον Παναγιώτη Ραφαήλ

Η Football League στέκεται δίπλα στον Παναγιώτη Ραφαήλ και ενισχύει την προσπάθεια για τη θεραπεία του.

Δίπλα στην προσπάθεια για να μπορέσει να ταξιδέψει στην Αμερική ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία, στέκεται η Football League και οι 14 ΠΑΕ που την απαρτίζουν. Σε όλα τα γήπεδα της 4ης αγωνιστικής θα στηθούν κουμπαράδες για να συγκεντρωθούν χρήματα και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κατατεθεί στον ειδικό λογαριασμό της MDA Ελλάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε ένα σαββατοκύριακο αγάπης, η Football League αποφάσισε να συμμετάσχει στην πανελλήνια προσπάθεια για να μεταβεί ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ Γλωσσιώτης στη Βοστώνη για τη θεραπεία της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας τύπου Ι (SMA I) από την οποία πάσχει.

Με τη σύμφωνη γνώμη και των 14 ΠΑΕ, έξω από κάθε γήπεδο της 4ης αγωνιστικής θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κατατεθεί απευθείας στον ειδικό λογαριασμό της MDA Ελλάς.

Μπορούμε να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια συνδράμοντας στους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου, το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού Βόλου, το Δημοτικό Στάδιο «Οικονομίδειο» Ρόδου, το Δημοτικό «Ανθή Καραγιάννη» Καβάλας, το Δημοτικό γήπεδο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής και το Δημοτικό «Βουζουνεράκειο» Ιεράπετρας».

More in this category: « Κλήσεις σε απολογία Συλλυπητήρια από την Ένωση »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.