Logo
Print this page

Αναβλήθηκε το συμβούλιο

Το προγραμματισμένο για την Πέμπτη (10/10) συμβούλιο της Super League 2 οδηγήθηκε σε αναβολή λόγω νέας πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την παραγωγή των αγώνων.

Για την προσεχή εβδομάδα μετατέθηκε το ΔΣ της Super League που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη (10/10). Μεταξύ των θεμάτων ημερησίας διάταξης ήταν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τρέχουσας σεζόν και η ενημέρωση για τις προσφορές των τηλεοπτικών συνεργείων παραγωγής αγώνων. Ωστόσο, την ημέρα που ο διαγωνισμός ολοκληρωνόταν, η ΕΡΤ ζήτησε νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για κατάθεση προσφορών σε High Definition και όχι Standard Definition που είχε ζητηθεί αρχικά. Προφανώς η Δημόσια Τηλεόραση - εάν οι δύο πλευρές δώσουν εν τέλει τα χέρια - θέλει να καλύπτει τις αναμετρήσεις μέσω του ERT Sports.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν προλάβαιναν, φυσικά, να καταθέσουν τις προσφορές τους, οπότε ανακοινώθηκε νέος διαγωνισμός με προθεσμία υποβολής έως τη Δευτέρα (14/10). Μοιραία, λοιπόν, το ΔΣ οδηγήθηκε σε αναβολή, καθώς νεότερα από το μέτωπο της υπογραφής τηλεοπτικής σύμβασης δεν υπάρχουν, όπως δεν θα υπάρχει και πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο. 

Η νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος:

«Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις εταιρίες τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για υποβολή προσφορών με τεχνικές προδιαγραφές High Definition.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στο εσωτερικό της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 14η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364).

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210 3386345 (κα Κωνσταντίνα Μαργαρίτη)».

Last modified onΤετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 12:12
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr