Δεσμεύσεις Γραμμένου

Ο Βαγγέλης Γραμμένος δεσμεύτηκε για συνάντηση τη Δευτέρα (30/09) με Αυγενάκη, Super League 1 και ΠΣΑΠ, ώστε να δοθεί λύση με το τηλεοπτικό της Super League 2.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο είχε την Πέμπτη (26/09) αντιπροσωπεία της Super League 2 αποτελούμενη από τον πρόεδρο, Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους Γιώργο Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα), Άρη Λυχναρά (Χανιά). Θέμα της η τηλεοπτική σύμβαση, καθώς την αναδιάρθρωση την αποφάσισε η Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια, ο Γραμμένος δεσμεύτηκε πως θα ζητήσει συνάντηση τη Δευτέρα (30/09) με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη όπου θα παρευρεθούν εκτός της αντιπροσωπίας της Super League 2 και οι πρόεδροι της Super League 1 και του ΠΣΑΠ, προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στην υπόθεση των τηλεοπτικών. Από τη συνάντηση, βέβαια, απουσίαζε ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Κώστας Κολοκυθάς, κάτι που είχε γνωστοποιήσει με επιστολή του.

«Ο κ. Γραμμένος υποστήριξε πως τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη παρουσία όλων των φορέων του ποδοσφαίρου, καθώς το θέμα που έχει προκύψει με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League 2 αγγίζει όλους», υπογράμμισε ο Λεουτσάκος και πρόσθεσε: «Αν το θέμα δεν διευθετηθεί έως την 1η Οκτωβρίου, θα ζητήσουμε οριστική λύση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ».

Last modified onΠέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2019 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep