«Κάθε χρόνο τα ίδια...»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος αναφέρθηκε στο θέμα της τηλεοπτικής σύμβασης και στην ασφάλιση.

Τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League ξεκινούν και, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (23/09), οι ποδοσφαιριστές θα είναι ασφαλισμένοι. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, μάλιστα, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Σερρών έδειξε ενοχλημένος από την πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ για ενός λεπτού στάση εργασίας, ενώ παράλληλα αναφερόμενος στην τηλεοπτική σύμβαση επεσήμανε: «Θεωρούμε ότι επειδή είμαστε εντάξει και έχουμε τηρήσει τα συμφωνηθέντα, θα γίνει κάτι από την άλλη μεριά».

Για το θέμα της ασφάλισης δήλωσε:

«Ήταν διαδικαστικό θέμα. Είχαμε ενημερώσει τον ΠΣΑΠ και εκείνος θεώρησε για δικούς του λόγους να κάνει κάποια θέματα. Κι εμείς πονάμε για τον ποδοσφαιριστή. Δεν είναι όμως να πονάμε μόνο για την ασφάλεια, να πονάμε και για άλλα πράγματα και να βρίσκουμε λύσεις. Υποφέρουμε μόνοι μας. Ο ΠΣΑΠ να μπει μπροστά να λύσει κι άλλα θέματα. Καλή η επικοινωνία και τα 60 δευτερόλεπτα, αλλά εμείς πονάμε περισσότερο από αυτούς».

Για την απόφαση έναρξης και την αναμονή υπογραφής σύμβασης:

«Ξεκινάμε. Δεν έχουμε κάτι ακόμα. Οι παράγοντες έχουν κουραστεί 2,5 μήνες. Δεν μπορούμε να πάμε πάλι στην παράταση. Κάθε χρόνο έχουμε τα ίδια. Η απόφασή μας είναι να ξεκινήσουμε κανονικά και αναμένουμε».

Συμπλήρωσε, τέλος, ο Λεουτσάκος ότι γίνεται προσπάθεια ώστε οι ομάδες της Football League να πάρουν 80-100.000 ευρώ καθαρά.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep