«Αποδέκτης παραπληροφόρησης»

Η απάντηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου στις κατηγορίες του Ηλία Αϊβάζογλου.

Αποδέκτη παραπληροφόρησης χαρακτήρισε τον Ηλία Αϊβάζογλου ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Τρίκαλα με δήλωσή του ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος της διοργανώτριας παρέλαβε δύο επιταγές 70.000 ευρώ από την εταιρεία παραγωγής «INA TV» και τις παρέδωσε στην Κέρκυρα για να πληρώσει για την έκδοση δελτίων.

Ο Λεουτσάκος, λοιπόν, σε δήλωσή του αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη και τόνισε ότι προσπαθεί να δώσει λύσεις για όλες τις ομάδες χωρίς να θίγονται τα συμφέροντα άλλων. Όπως ανέφερε:

«Παρά την επικοινωνία μου με τον κ. Αϊβάζογλου και τις κατ’ επανάληψη εξηγήσεις, οι οποίες του εδόθηκαν, σχετικά με το θέμα των οφειλών της ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ προς την ΕΠΟ, εν τούτοις εμμένει σε μια παραπληροφόρηση της οποίας έχει γίνει αποδέκτης.

Διευκρινίζεται ότι, η Ένωσή μας και εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος, δεν είχα καμία απολύτως ανάμειξη στο θέμα των οφειλών της ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ προς την ΕΠΟ. Άλλωστε, ο κ. Αϊβάζογλου έχει απευθυνθεί και προς την Ομοσπονδία και προφανώς θα λάβει ανάλογη ενημέρωση.

Επίσης, δηλώνουμε ότι και νομικό και ηθικό είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης να ασχολείται με τα προβλήματα των ομάδων και να προσπαθεί να δώσει λύσεις, πράγμα που κάνω προς όλες ανεξαρτήτως τις ομάδες και χωρίς, απολύτως καμία διάκριση, και σε καμία περίπτωση η προσέγγισή μου δεν είναι τέτοια, ώστε να θίγονται συμφέροντα άλλων ομάδων».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep