«Σε εκκρεμότητα η σύμβασή σας»

Η απάντηση της ΕΡΤ στο εξώδικο του Απόλλωνα Σμύρνης. Επαφή Λεουτσάκου με τον Στέλιο Πέτσα.

Την αλλαγή της ηγεσίας της ΕΡΤ περιμένει η Super League 2, ώστε να τελειώσει το θέμα της υπογραφής της τηλεοπτικής σύμβασης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Δημόσιας Τηλεόρασης, Ιωάννης Δρόσος έστειλε νέο έγγραφο στη διοργανώτρια, επαναλαμβάνοντας το αίτημα για πρόταση από την πλευρά της λίγκας σχετικά με το «ψαλίδι», όμως η δεύτερη εμμένει στη θέση της και ζητά να ισχύσουν τα συμφωνηθέντα.

Την ίδια στιγμή η ΕΡΤ απάντησε στο εξώδικο του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος έχει υπογράψει σύμβαση με την ΕΡΤ. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πριν από κάθε φιλικό στέλνει έγγραφο στο κρατικό κανάλι και ενημερώνει σχετικά, ώστε αν επιθυμεί να το καλύψει τηλεοπυικά, βασιζόμενη στην υπογεγραμμένη σύμβαση. Τι απάντησε η ΕΡΤ την Πέμπτη (12/09); Ότι δεν έχει ρυθμιστεί το θέμα της παραγωγής (αν θα την καλύψει η ίδια ή όχι) και συμπληρώνει ότι «υπάρχει η εκκρεμότητα που αφορά στη σύμβασή σας».

Ο Απόλλων, φυσικά, δεν έχει λόγο να δεχτεί αλλαγή της σύμβασης. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να παραιτηθεί και εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση από την πλευρά των «κυανόλευκων».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη «Δίκη», ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε με το στέλεχος του υπουργείου οικονομικών και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αν το 40% δεν γίνει 25% (και 12% για τους τρείς «μεγάλους»), η «Δίκη» προβλέπει ότι τα δελτία των ομάδων θα παραδοθούν στην ΕΠΟ. Ανεπιστρεπτί».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep