Logo
Print this page

Η κλήρωση της Football League

Το FL News έδωσε το «παρών» στην κλήρωση του πρωταθλήματος Football League και σας μετέφερε τη διαδικασία.

Η κλήρωση της Football League διεξήχθη την Τετάρτη (04/09, 13.00) στα γραφεία της διοργανώτριας. Το FL News βρέθηκε στη Θεμιστοκλέους και σας μετέφερε όσα έγιναν στη διαδικασία στην οποία είχε προσκληθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης...

Στην κληρωτίδα μπαίνουν οι ΠΑΕ Αιγάλεω, Βέροια, Διαγόρας, Ένωση Ασπροπύργου, Θεσπρωτός, Ιάλυσος, Ιωνικός, Καβάλα, Καλαμάτα, Νίκη Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, Ολυμπιακός Βόλου, Τρίγλια Χαλκιδικής, Τρίκαλα.

-Το ΔΣ ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12.30, οπότε η διαδικασία δεν θα καθυστερήσει να ξεκινήσει.

- Όπως έγινε γνωστό, η κάθε ομάδα μπορεί να έχει στο ρόστερ της έως και 3 ξένους, αλλά και απεριόριστους κοινοτικούς. Στην ενδεκάδα θα πρέπει να βρίσκονται σε όλη τη διάρκεια των αγώνων 6 Έλληνες. Επίσης, η κάθε ομάδα θα μπορεί να έχει μέχρι πέντε ερασιτέχνες στην ενδεκάδα.

- Η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών θα γίνει στην «Ευρωπαϊκή Πίστη».

- Η σέντρα του πρωταθλήματος θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου και το φινάλε έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαρτίου. Οι δύο πρώτοι προβιβάζονται στη Super League 2 και οι 4 τελευταίοι υποβιβάζονται στη Γ' Εθνική.

- Όπως είναι γνωστό, θα διοργανωθεί στη Football League και πρωτάθλημα Κ17.

-13.15... Αναμένεται η άφιξη του Λευτέρη Αυγενάκη, γι' αυτό δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία ακόμα. Πριν λίγο ήρθε στα γραφεία και ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος.

-13.25... Ήρθε ο Λευτέρης Αυγενάκης και η διαδικασία θα ξεκινήσει, λογικά, άμεσα. Θεσπρωτός και Τρίκαλα ζήτησαν να παίξουν εκτός έδρας στην πρεμιέρα λόγω έργων στα γήπεδά τους.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

1η αγωνιστική (29/9)    
Αιγάλεω  -  Καλαμάτα
Καβάλα  -  Τρίγλια
Ιάλυσος  -  ΟΦ Ιεράπετρας
Ασπρόπυργος  -  Ολυμπιακός Βόλου
Νίκη Βόλου  -  Θεσπρωτός
Βέροια  -  Διαγόρας
Ιωνικός  -  Τρίκαλα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

Last modified onΠαρασκευή, 06 Σεπτέμβριος 2019 15:37
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr