«Περιμένουμε την ΕΡΤ...»

Πανέτοιμη να ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου είναι η Super League 2 σύμφωνα με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Σε αναμονή της ΕΡΤ συνεχίζει να βρίσκεται η Super League 2. Ωστόσο, η διοργανώτρια επανέλαβε τη διάθεσή της να ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, ελπίζοντας έστω την ύστατη ώρα να βρεθεί λύση με το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ο πρόεδρος, Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε τη Δευτέρα (02/09) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Super FM 89,6» και είπε σχετικά:

«15 Σεπτεμβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Θεωρώ ότι θα είναι ανταγωνιστικό, ότι θα γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Εχει πολύ καλές ομάδες. Σε αυτό βοηθούν και οι τρεις ομάδες που έπεσαν από τη Σούπερ Λιγκ. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε την καινούρια κατηγορία και ν’ ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις σα διοργανώτρια».

Αν θα υπάρξει δεδομένα σέντρα στις 15/9:

«Εμείς στο τελευταίο συμβούλιο αυτή την απόφαση πήραμε, ότι 15 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε. Εμείς έχουμε προσύμφωνο και συμβόλαιο οι ομάδες με το κρατικό κανάλι. Ανάλογη κίνηση, που έγινε με τη Σούπερ Λιγκ 1, θεωρούμε ότι θα γίνει και με μας. Δεν είναι δική μας υπαιτιότητα, εμείς είμαστε πανέτοιμοι. Οταν έγινε η αναδιάρθρωση, ό,τι μας ζητήθηκε, έχει γίνει. Εχει οριστεί καινούργια επαγγελματική κατηγορία, οι ομάδες είναι έτοιμες, τα πάντα. Είμαστε πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε στην ημερομηνία που λέμε. Περιμένουμε την ΕΡΤ η οποία έχει την υποχρέωση να δείξει κάποιους αγώνες. Από εκεί και πέρα… εμείς αναμένουμε».

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο των ΠΑΕ:

«Το κράτος έχει συνέχεια. Κάναμε ραντεβού με τον κ. Δρόσο -δεν κάναμε με το γραφείο του πρωθυπουργού- και παρόντες ήταν κάποιες ομάδες, εκπρόσωποι, όπως οι ΠΑΕ Χανιά, Εργοτέλης, Λεβαδειακός και Απόλλων Σμύρνης, που είναι και στο συμβόλαιο από τη Σούπερ Λιγκ. Μας έγινε μια πρόταση ότι θα γίνει μείωση 60% σε μας και 35% στη Σούπερ Λιγκ 1. Δε δεχτήκαμε και στείλαμε μια επιστολή να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Μετά ήρθε μια επιστολή από την ΕΡΤ η οποία μας έλεγε, πείτε μας εσείς τι μείωση θέλετε. Εμείς είπαμε ότι για να βοηθήσουμε και για το καλό του ποδοσφαίρου ας γίνει αυτό που έγινε και στη Σούπερ Λιγκ 1. Τότε είναι σύμφωνη και η Σούπερ Λιγκ 2 για να προχωρήσει το πρωτάθλημά της και αναμένουμε».

Για τα Χανιά και τον Πλατανιά:

«Ο Πλατανιάς και τα Χανιά είναι πάρα πολύ καλές ομάδες. Εχουν και οι δυο ομάδες υγιείς παράγοντες, που είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό φάνηκε και πέρσι με την πορεία που έκανε ο Πλατανιάς, ο οποίος έφτασε στα μπαράζ με μία άλλη κρητική ομάδα και έχασε στο τσακ την άνοδο. Το ίδιο συμβαίνει και με την ΠΑΕ Χανιά, η οποία έχει ένα πολύ καλό πρόεδρο που επενδύει τα τελευταία 3-4 χρόνια και προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτή είναι η άποψή μου».

Πηγή: athlitiko.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep