Παράταση μεταγραφών και ερασιτέχνες

Οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τη Football League.

Αρκετά θέματα της Football League απασχόλησαν σήμερα τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τη Football League. Αρχικά, εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος και επικυρώθηκε η συμμετοχή των Νίκης Βόλου και Καλαμάτας στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, δόθηκε παράταση μεταγραφών στις δύο ομάδες έως τις 27/9 για απόκτηση ερασιτεχνών και ελεύθερων/δανεικών αθλητών.

Παράλληλα, έγινε δεκτό το αίτημα της Football League να έχουν δικαίωμα συμμετοχής ερασιτέχνες, οι οποίοι έχουν γεννηθεί μετά την 01/01/1994.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρόντων τoυ εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Η Ε.Ε. ενέκρινε:

Την προκήρυξη πρωταθλήματος της Football League περιόδου 2019-2020.

Το αίτημα της Football League για δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα 2019-2020 ερασιτεχνών αθλητών, οι οποίοι έχουν γεννηθεί μετά την 01.01.1994.

Το πλάνο διεξαγωγής του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, περιόδου 2019-2020, με 107 ομάδες, σε 8 ομίλους. Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου 2019.

Τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League περιόδου 2019-2020 της Νίκης Βόλου και της Καλαμάτας, οι οποίες -ως νεοσύστατες Π.Α.Ε.- έχουν δικαίωμα μετεγγραφών ερασιτεχνών και ελεύθερων/δανεικών αθλητών μέχρι της 27.09.2019.

Την επάνοδο του κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στην ιδιότητα μέλους της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας, καθώς εξέλειπε κάθε σχετικό κώλυμα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.