«Αντιπρόταση; Καμία» (pic)

Η Super League 2 απάντησε στον Ιωάννη Δρόσο ότι εμμένει στα συμφωνηθέντα σχετικά με την τηλεοπτική σύμβαση.

Επιστολή του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Ιωάννη Δρόσου έφτασε στα γραφεία της Super League 2. Με αυτή ρωτούσε τη λίγκα ποια αντιπρόταση έχει να καταθέσει στο «ψαλίδι» που είχε προτείνει το κρατικό κανάλι. Η απάντηση της διοργανώτριας ήρθε με νέα επιστολή μετά το τέλος του ΔΣ της Τετάρτης (28/08) και με ομόφωνη απόφαση αυτή ήταν... αντιπρόταση καμία.

Η Super League 2, λοιπόν, ενημέρωσε τον Δρόμο ότι έγινε η κλήρωση και ορίστηκε η έναρξη για τις 15 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας: «Εμμένουμε στην από 1η Αυγούστου 2019 επιστολή μας και σε όσα με σαφήνεια αναλύουμε σε αυτή, αναμένοντας από εσάς να μας καλέσετε για την υπογραφή σύμβασης παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Διευκρινίζουμε δε, ότι προαπαιτούμενο της έναρξης του πρωταθλήματος είναι η υπογραφή της σχετικής σύμβασης».

Όπως δήλωσε σχετικά ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μετά την κλήρωση:

«Όπως λύθηκε το θέμα με τη Super League 1, θέλουμε κι εμείς ανάλογη μείωση. Κι εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε και να βοηθήσουμε. Και η Super League 1 τελευταία στιγμή ξεκίνησε. Μακάρι να βρεθεί λύση. Οι ομάδες μας ταλαιπωρήθηκαν. Δεν θα ανέβαζαν το μπάτζετ τους αν δεν γινόταν η αναδιάρθρωση. Θα συζητήσουμε αν υπάρχει αναλογική μείωση. Εδώ, όμως δεν έχουμε ούτε πρόταση. Είμαστε η πιο αδικημένη κατηγορία. Πώς μας ζητούν να προτείνουμε εμείς μείωση; Αν γίνει σε ποσοστό ανάλογο με τη Super League 1, τότε να ξεκινήσουμε... χθες. Πέρυσι δεν πήραν ευρώ οι ομάδες μας. Περιμένουμε επίσημη πρόταση».

Αναλυτικά η επιστολή:

aleddd

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2019 23:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep