Κλήρωση με ψήφους 9-3

Ποιες ΠΑΕ δεν συναίνεσαν στην πρόταση της Super League 2 για κλήρωση την Τετάρτη (28/08).

Τις απαντήσεις των ΠΑΕ στην πρότασή της για κλήρωση την Τετάρτη (28/08) πήρε η Super League 2 την Παρασκευή (23/08). Λόγω έλλειψης απαρτίας στο προγραμματισμένο για την Πεμπτη (22/08) συμβούλιο η λίγκα δια περιφοράς πρότεινε να αποφασιστεί αν η διαδικασία διενεργηθεί την προσεχή εβδομάδα.

Ποιες ομάδες αρνήθηκαν την κλήρωση την Τετάρτη (28/08) χωρίς προηγουμένως να ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο; Με τη θέση της Δόξας Δράμας, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, συντάχθηκαν οι Καραϊσκάκης Άρτας, Πλατανιάς Χανίων. Και οι τρεις ήταν από τις απούσες ΠΑΕ την Πέμπτη (22/08). Έτσι, με ψήφους 9-3 η κλήρωση θα γίνει την προσεχή εβδομάδα.

Διαψεύδουν τον εαυτό τους στη Δόξα Δράμας

Όσο για τους Μαυραετούς; Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Οταπασίδης με ποστάρισμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε επίθεση στα ΜΜΕ, κατονομάζοντας μόνο το FL News για τον τίτλο του άρθρου «Όχι Δόξας στην κλήρωση». Όλα αυτά ενώ η επιστολή της ΠΑΕ ξεκινά ως εξης: «Η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ δεν συναινεί ως προς την κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2 της Τετάρτης 28 /08/2019 και τον ορισμό ημερομηνίας έναρξης του Πρωταθλήματος SL2 περιόδου 2019-2020 την 15/09/2019».

Φυσικά, δεν είναι δυνατόν να ασκείς διοίκηση όταν απέχεις από κρίσιμα συμβούλια της λίγκας. Μεταξύ αυτών και το ΔΣ της 11ης Ιουλίου, οπότε - απούσας φυσικά της Δόξας Δράμας - πάρθηκε απόφαση να οριστεί ημερομηνία κλήρωσης και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 15 Σεπτεμβρίου υπό την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Και όχι μόνο δεν συμμετέχεις, αλλά δεν φροντίζεις να ενημερώνεσαι για τις αποφάσεις. Είναι, πάντως, σύνηθες φαινόμενο σε ΠΑΕ όπου υπάρχουν πολλά κέντρα αποφάσεων να ρίχνουν τις ευθύνες σε εξωτερικούς παράγοντες...

Σχετικά με την αναφορά του στην πληρωμή του παραβόλου συμμετοχής, σχετική ανακοίνωση δεν υπήρχε. Εννοείται ότι μετά την επισήμανση του Οταπασίδη και αφού το FL News την επιβεβαίωσε, η σχετική ημερομηνία (27/08) διορθώθηκε (δόθηκε παράταση) στο ρεπορτάζ. Εξάλλου, δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τη Δόξα Δράμας για μη πληρωμή παραβόλου. Στο Κύπελλο, άλλωστε, ήταν η πρώτη που το κατέβαλε, μη γνωρίζοντας την πολιτική της κατηγορίας...

Last modified onΣάββατο, 24 Αύγουστος 2019 02:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep