Κληρώνει την Τετάρτη

Η κλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2 αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (28/08).

Απαρτία δεν σημειώθηκε στο ΔΣ της Super League 2 την Πέμπτη (22/08). Ωστόσο, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι διά περιφοράς η λίγκα θα προτείνει να γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος την Τετάρτη (28/08). Στην κλήρωση, η οποία θα γίνει στα γραφεία της λίγκας αναμένεται να προσκληθεί και ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Υπενθυμίζεται ότι το συμβούλιο σε πρόσφατη συνεδρίασή του είχε αποφασίσει με ψήφους 11-1 να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 15 Σεπτεμβρίου. Με προϋπόθεση, βέβαια, να έχει λυθεί το θέμα της τηλεοπτικής σύμβασης.

Το «παρών» στην άτυπη, όπως εξελίχθηκε, συνάντηση έδωσαν εκπρόσωποι των ΠΑΕ Εργοτέλης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και Κέρκυρα. Έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο, Λεωνίδα Λεουτσάκο για όσα συζητήθηκαν στη σύσκεψη στο Υπουργείο για την αντιμετώπιση της βίας, αλλά και για την κάρτα φιλάθλου που θα ισχύσει στη Super League 2. 

Σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα Νέων, η πρόταση είναι να διεξαχθεί σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και τέσσερις γύρους. Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στο ΔΣ της Τετάρτης (28/08) το οποίο προγραμματίστηκε 2 ώρες πριν την κλήρωση, δηλαδή στις 13.00. Στο συγκεκριμένο συμβούλιο η λίγκα θα ζητήσει από τις ΠΑΕ να εκπροσωπηθούν από τους μετόχους.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2:

«Με ενημέρωση των μελών του για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τα θέματα ασφάλειας και καταπολέμησης της βίας, άνοιξε τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ακολούθως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη 28/8/2019 στη 1 μ.μ., παρουσία των μετόχων των ομάδων. Στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας, προτάθηκε να διεξαχθεί και η κλήρωση του Πρωταθλήματος. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Κ19, πρόταση των ΠΑΕ, η οποία θα οριστικοποιηθεί στο προσεχές δ.σ., είναι η διεξαγωγή του σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια».

Last modified onΠέμπτη, 22 Αύγουστος 2019 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep