Ερήμην η Κέρκυρα

Πόσα διεκδικούν Θεοδωράκης, Σανδραβέλης από την Κέρκυρα. Νέες αναβολές για Λεβαδειακό.

Λύση στο διοικητικό αδιέξοδο η Κέρκυρα δεν έχει βρει, οπότε συνεχίζονται οι ερήμην της ΠΑΕ εκδικάσεις προσφυγών. Τη Δευτέρα (15/07) συζητήθηκαν οι υποθέσεις των Δημήτρη Θεοδωράκη, Δημήτρη Σανδραβέλη και, φυσικά, κανείς εκπρόσωπος της ομάδας του Ιονίου δεν παραστάθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, του μόνου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που παρακολούθησε τη συνεδρίαση, στον Θεοδωράκη αναφέρθηκε ότι οφείλονται 10.900 ευρώ και στον Σανδραβέλη 6.400 ευρώ. Αντίθετα, αναβλήθηκε για τις 29 Ιουλίου η εκδίκαση της προσφυγής του Νίκου Αναστόπουλου έπειτα από αίτημα του πρώην προπονητή των «κυανέρυθρων».

Την 6η αναβολή στην υπόθεση του Τζόσεφ Βίντεκερ εξασφάλισε ο Λεβαδειακός, γιατί απομενει ένα πολύ μικρό υπόλοιπο, ώστε να εξοφληθεί, κάτι που ίσχυσε και για την προσφυγή του Σουλεϊμόν Όμο. Σε ό,τι αφορά στην Παναχαϊκή, για τις 29 Ιουλίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Φουρλάνου, ενώ ο Λουμπαρδέας εξοφλήθηκε και παραιτήθηκε από το δικόγραφο.

Σε επόμενη ανάρτηση το FL News θα σας παρουσιάσει το ρεπορτάζ από την εκδίκαση της προσφυγής του Φάμπρι Κάστρο κατά του ΠΑΣ Γιάννινα.

Last modified onΠέμπτη, 18 Ιούλιος 2019 18:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep