Περιμένοντας την ΕΡΤ...

Η Super League 2 θα περιμένει το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης της ΕΡΤ και ακολούθως θα αποφασίσει πώς θα αντιδράσει.

Τους τρόπους αντίδρασης για τη μεγάλη καθυστέρηση που έχει σημειωθεί στην υπογραφή της τηλεοπτικής σύμβασης με την ΕΡΤ συζήτησε την Παρασκευή (05/07) το ΔΣ της Super League 2. Τα μέλη της κατέθεσαν προτάσεις, ώστε να πιέσουν προς κάθε κατεύθυνση, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News εν τέλει αποφασίστηκε η όποια ανακοίνωση να εκδοθεί μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης της δημόσιας τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, στις 14:00 έχει προγραμματιστεί τηλεφωνική διάσκεψη στην ΕΡΤ, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η συμφωνία για παροχή:

20.956.000 ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΕ Παναθηναϊκού, Άρη, Ατρόμητου, Λαμίας, Ξάνθης, Παναιτωλικού και Απόλλωνα Σμύρνης (Super League 1)
16.500.000 για τις ομάδες της Super League 2
2.250.000 για τις ομάδες της Football League

Στα τηλεοπτικά δικαιώματα προστίθενται:
10.500.000 για τον ΠΑΟΚ
10.500.000 για την ΑΕΚ
2.500.000 για τον ΟΦΗ».

Υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ των μελών της Super League 2 εάν έπρεπε η διοργανώτρια να εκδώσει ανακοίνωση αμέσως μετά το τέλος του ΔΣ και πριν τη Γενική Συνέλευση της ΕΡΤ. Ωστόσο, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να αναμένουν το αποτέλεσμα της ΓΣ. ΠΑΕ όπως οι Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς ήταν υπέρ της άποψης ότι έπρεπε η Ένωση να τοποθετηθεί πριν τη Συνέλευση.

Θα ακολουθήσει συμβούλιο διά περιφοράς στην Ένωση και αναλόγως των εξελίξεων θα αποφασιστεί αν θα ακολουθήσει επιθετική ανακοίνωση και γνωστοποίηση δυναμικών αντιδράσεων ή όχι.

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιούλιος 2019 12:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep