Συστάθηκε και περιμένει την ΕΡΤ

Η Super League 2 έλαβε τη διαβεβαίωση ότι ως την Τετάρτη (03/07) θα υπογραφεί η σύμβαση με την ΕΡΤ.

Στην τροποποίηση - εναρμόνιση του καταστατικού της προχώρησε τη Δευτέρα (01/07) η Ένωση και έτσι ανέλαβε τη διοργάνωση της Super League 2. Προηγήθηκε η διαβεβαίωση της Πολιτείας ότι θα υπογραφεί άμεσα η τηλεοπτική σύμβαση με την ΕΡΤ χωρίς να απαιτηθεί ραντεβού της αρμόδιας επιτροπής προηγουμένως.

Η διοργανώτρια ανέφερε:

«Το Δ.Σ. της Ένωσης αφού έλαβε τη διαβεβαίωση της Πολιτείας για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων σχετικά με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ της Super League 2 στην ΕΡΤ Α.Ε, προχώρησε σε τροποποίηση – εναρμόνιση του καταστατικού της σύμφωνα με το Νόμο.

Καλούμε τον Yπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της ΕΡΤ Α.Ε. Ιωάννη Δρόσο, όπως πράξουν τα δέοντα ούτως ώστε μέχρι την Τετάρτη 3/7 να υπογραφεί η σχετική σύμβαση, σύμφωνα με τα όσα διαλαμβάνονται στο από 10/8/2018 προσύμφωνο που υπέγραψε και δεσμεύτηκε η ΕΡΤ Α.Ε».

Εκτός αυτού στην Τακτική Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περιόδου 2018-19. Απόντες ήταν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ηρόδοτος, Αήττητος Σπάτων, Σπάρτη και Ηρακλής. Αποφασίστηκε ακόμα ότι το συμβούλιο της Super League 2 θα αποτελείται από τις εκπροσώπους των 12 ΠΑΕ, τρεις εκπροσώπους της Football League, τον πρόεδρο της διοργανώτριας και τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ. Μία φορά τον μήνα, τέλος, θα συνεδριάζει άτυπα η Football League.

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούλιος 2019 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep