Χωρίς άδεια πέντε!

Οι Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Παναχαϊκή και Κέρκυρα δεν πέρασαν τη διαδικασία αδειοδότησης.

Το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης ανακοίνωσε την Τρίτη (25/06) τα αποτελέσματα του ελέγχου που έκανε στους φακέλους των ομάδων που αγωνίζονταν στη Football League. Οι Βόλος, Δόξα Δράμας ήταν οι μόνες ΠΑΕ που πήραν άδεια Super League 1, ενώ άδεια Super League 2 έλαβαν οι Καραϊσκάκης Άρτας, Κισσαμικός, Πλατανιάς και Τρίκαλα.

Ποιες είναι αυτές που έχουν κερδίσει τη συμμετοχή τους στη Super League 2 και δεν πήραν πρωτόδικα άδεια; Οι Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης, Παναχαϊκή και Κέρκυρα! Αυτό σημαίνει ότι αν δεν αλλάξει η απόφαση σε δεύτερο βαθμό, τότε θα υποχρεωθούν σε απόκτηση ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών τις αγωνιστικές περιόδους 2019-20 και 2020-21.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους της ΠΑΕ της Β' Εθνικής Κατηγορίας (Football League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 1 στις ΠΑΕ:
ΝΕΟΣ ΒΟΛΟΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ:
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ:
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ΣΠΑΡΤΗ.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

Last modified onΤετάρτη, 26 Ιούνιος 2019 14:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep