ΓΣ η λίγκα

Εγκρίνονται διοικητικός - οικονομικός απολογισμός και τροποποιείται το καταστατικό, ώστε η λίγκα να διοργανώνει δύο πρωταθλήματα.

Γενική Συνέλευση προγραμμάτισε η διοργανώτρια αρχή τη Δευτέρα (01/07). Στην Τακτική ΓΣ που έχει προγραμματιστεί, θέμα είναι η έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, ενώ στην Έκτακτη το θέμα ημερήσιας διάταξης είναι η τροποποίηση του καταστατικού, ώστε να διοργανώνει δύο πρωταθλήματα, τη Super League 2 και τη Football League. Αναλυτικά:

«Σας γνωρίζουμε πως τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και ώρα 15.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής κατηγορίας, με Θέμα Ημερήσιας Διάταξης το εξής:

Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2018-2019
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου στις 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 15.00 στον ίδιο χώρο».

«Σας γνωρίζουμε πως τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και ώρα 16.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής κατηγορίας, με Θέμα Ημερήσιας Διάταξης το εξής:

Τροποποίηση – εναρμόνιση σύμφωνα με το Νόμο, του Καταστατικού της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο σύνολό του.
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 16.00, στον ίδιο χώρο».

Last modified onΠέμπτη, 20 Ιούνιος 2019 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep