Πρώτο ΔΣ Super League 2

Τον οδικό χάρτη του νέου πρωταθλήματος της Super League θα προσπαθήσουν να φτιάξουν οι εκπρόσωποι των 12 ΠΑΕ της Super League 2.

Το πρώτο ΔΣ της νεοσύστατης Super League 2 θα γίνει τη Δευτέρα (24/06, 14:00) στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Τα μέλη της, μεταξύ των οποίων και τα νέα, δηλαδή οι ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός θα επιδιώξουν να δημιουργήσουν τον οδικό χάρτη του νέου πρωταθλήματος.

Η Super League 1 αποφάσισε να εισηγηθεί τον απευθείας υποβιβασμό του 14ου και ο 13ος να δίνει μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2. Η τελευταία επιθυμεί, φυσικά, τον απευθείας προβιβασμό των δύο πρώτων, οπότε η ΕΠΟ θα πάρει και φέτος την τελική απόφαση. Πέραν αυτού θα αποφασιστεί ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος (πλέι οφ, πλέι άουτ), ενώ θα συζητηθούν αγωνιστικά θέματα όπως για παράδειγμα ο αριθμός των ξένων. Η ανακοίνωση:

«Σας γνωρίζουμε πως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και ώρα 14.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

Εγγραφή νέων μελών στη Super League 2.
Αγωνιστικά θέματα.
Οργανωτικά θέματα.
Τρόπος διεξαγωγής Πρωταθλήματος.
Διάφορα Θέματα».

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούνιος 2019 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep