«Οι 12 θα αποφασίσουν»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος υπογράμμισε την άψογη συνεργασία με τον Μηνά Λυσάνδρου και τόνισε ότι για τον τρόπο διεξαγωγής της Super League 2 θα αποφασίσουν τα 12 μέλη της.

Στο επόμενο συμβούλιο θα κατατεθούν οι προτάσεις των 12 μελών της Super League 2 σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Έως τώρα, όως δήλωσε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, ουδεμία συζήτηση έχει γίνει. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, μάλιστα, στάθηκε στην άψογη συνεργασία με τον ομόλογό του της Super League, Μηνά Λυσάνδρου και σημείωσε ότι οργανώνουν κοιές δράσεις για να γίνει πιο ελκυστικό το προϊόν σε όλες τις κατηγορίες, αλλά και στις υποδομές.

Η δήλωση του Λεουτσάκου:

«Με τον πρόεδρο της Super League, κ. Λυσάνδρου, έχουμε άψογη συνεργασία και οργανώνουμε κοινές δράσεις, προκειμένου να κάνουμε ακόμη πιο ελκυστικό το προϊόν σε όλες τις κατηγορίες και στις υποδομές μας.

Ουδέποτε βεβαίως συζητήσαμε με κανέναν, τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της SL2 για τη νέα περίοδο. Αυτό θα αποφασιστεί σε προσεχές συμβούλιο με τα 12 μέλη της κατηγορίας, όπου θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για την σεζόν 2019-2020».

Last modified onΤετάρτη, 29 Μάιος 2019 14:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep