Απορρίφθηκε του ΠΑΣ Γιάννινα

Οριστικά στη Super League 2 ο ΠΑΣ Γιάννινα. Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της Super League.

Αυθημερόν εκδόθηκε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «κυανόλευκοι» με την προσφυγή τους ζητούσαν την ακύρωση της επικύρωσης της βαθμολογίας της Super League, αλλά και την ακύρωση της αναδιάρθρωσης, ώστε να υποβιβαστούν οι δύο τελευταίοι. Παρόλα αυτά λίγη ώρα μετά το τέλος της εκδίκασης η ΕΠΟ έκανε γνωστή την απόρριψη του αιτήματός τους.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μετάσχει οριστικά στη Super League 2, ενώ θα διεξαχθούν κανονικά και τα μπαράζ μεταξύ του Πλατανιά και του ΟΦΗ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

- Συνεκδικάζει α΄) την από 10.05.2019 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 17483/13.05.2019 προσφυγή της εδρεύουσας στα Ιωάννινα (στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής Ιωαννίνων) και εκπροσωπούμενης νόμιμα ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, για την ακύρωση της από 09.05.2019 αποφάσεως του Διοικητικού Συμ-βουλίου του καθού η προσφυγή, εδρεύοντος στο Μαρούσι Αττικής (οδός Μεσογείων αριθμ. 174) και εκπροσωπούμενου νόμιμα, Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ Συν. Π.Ε.», περί επικυρώσεως της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ποδο-σφαίρου Α΄ εθνικής κατηγορίας (Super League) αγωνιστικής περιόδου 2018 / 2019,ως προς το σκέλος που επικυρώνει τον απ΄ ευθείας υποβι-βασμό τριών (3) ομάδων στην κατώτερη κατηγορία, κλπ και β΄) την από 14.05.2019 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 17741/14.05.2019 προσεπίκληση του καθού η προσφυγή, εδρεύοντος στο Μαρούσι Αττικής (οδός Μεσογείων αριθμ. 174) και εκπροσωπούμενου νόμιμα, Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ Συν. Π.Ε.» κατά της ενταύθα εδρεύουσας (Πάρκο Γουδή) και εκπροσωπούμε-νης νόμιμα, ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (τριτοβάθμιου αθλητικού σω-ματείου) με την επωνυμία «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία / Ε.Π.Ο.».

- Δέχεται τυπικά την προσεπίκληση.

- Απορρίπτει την προσφυγή».

Last modified onΠέμπτη, 16 Μάιος 2019 21:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep