Ποινή -2 στην Κέρκυρα

Λίγη ώρα πριν τη μερική επικύρωση αφαιρέθηκαν 2 βαθμοί από την Κέρκυρα. Εφέσιμη η ποινή. Οι αποφάσεις για τις ματαιώσεις των αγώνων της Σπάρτης με Απόλλωνα Πόντου και Αιγινιακό.

Στην 9η θέση, αλλά σε απόσταση δύο πόντων από τον 10 Καραϊσκάκη Άρτας βρέθηκε η Κέρκυρα λίγη ώρα πριν τη μερική επικύρωση της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε την αφαίρεση δύο βαθμών από την ομάδα του Ιονίου λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, με αποτέλεσμα να υποχωρεί στους 42 πόντους. Βέβαια, η τιμωρία είναι εφέσιμη, οπότε μένει να φανεί έως πού επικυρωθεί η βαθμολογία.

Παράλληλα έγιναν γνωστές οι ποινές που αφορούν στις ματαιώσεις αγώνω της Σπάρτης απέναντι σε Απόλλωνα Πόντου και Αιγινιακό. Από τους Λάκωνες αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί για κάθε περίπτωση και επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 16.000 ευρώ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ α) απώλεια του αγώνα (22/4/2019), στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 0-3 από την ομάδα της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το Πρωτάθλημα της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και γ) χρηματική ποινή ύψους οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ α) απώλεια του αγώνα (5/5/2019), στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 0-3 από την ομάδα της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το Πρωτάθλημα της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και γ) χρηματική ποινή ύψους οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών για ληξιπρόθεσμες οφειλές».

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάιος 2019 14:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.