Logo
Print this page

Απόρριψη για Απόλλωνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την έφεση του Απόλλωνα Λάρισας με την οποία ζητούσε να πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων.

Οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ του Απόλλωνα Λάρισας και αυτό είχε φανεί στην εκδίκαση της έφεσής του με την οποία ζητούσε να πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του FL News, η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε το αίτημα των Θεσσαλών και έτσι αυτοί δεν μπόρεσαν να σκαρφαλώσουν στη 2η θέση, παίρνοντας δύο ακόμα πόντους (στο μεταξύ τους παιχνίδι στις 20 Μαρτίου Αήττητος Σπάτων και Απόλλων Λάρισας είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι 2-2).

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο Πλατανιάς παραμένει στη 2η θέση και ο Απόλλων Λάρισας στην 3η, ενώ ανοίγει ο δρόμος για την επικύρωση της βαθμολογίας. Σημειώνεται ότι η διοίκηση του Απόλλωνα έχει ανακοινώσει ότι θα προσφύγει εάν αφαιρεθούν τρεις βαθμοί για την αποτυχία στο πρώτο στάδιο επιτήρησης, κάτι που πάντως δεν προβλέπεται. Αυτό, βέβαια, θα γίνει στο ΔΣ της επικύρωσης, οπότε βάσει των όσων αναφέρει η ΠΑΕ, προφανώς θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά αυτής.

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάιος 2019 19:28
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr