Απορρίφθηκε η ένσταση του Ηρακλή

Ο αθλητικός δικαστής απέρριψε την ένσταση του Ηρακλή κατά του Πλατανιά.

[googlead][/googlead]

Ο Ηρακλής είχε καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα του με τον Πλατανιά για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Football League (ήττα του Γηραιού με 2-1), καθώς οι Χανιώτες είχαν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για δύο ποδοσφαιριστές που είχαν καταθέσει προσφυγές, για τον Ελίνι Δημούτσο και τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Όπως έγινε επισήμως γνωστό, ωστόσο, ο αθλητικός δικαστής απέρριψε την ένσταση των Θεσσαλονικέων. Επό εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε η επιβολή προστίμου στον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά και ο ένας μήνας αποκλεισμός του από τα γήπεδα. Πρόστιμο, επίσης, επιβλήθηκε, στον Ηρακλή.

Αναλυτικά:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και στον προπονητή της ΠΑΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου ενός (1) μήνα στους αγωνιστικούς χώρους (αγώνας με ΠΑΕ Α.Ε.Π ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, 31/3/2019)

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ (αγώνας με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, 31/3/2019)

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 κατά του κύρους αγώνα με την ΠΑΕ Α.Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ».

ΤΟ FL NEWS ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ...

Last modified onΤετάρτη, 08 Μάιος 2019 18:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep