Μ. Δευτέρα σε Παγκρήτιο, Καυτανζόγλειο

Άλλαξαν ημέρα τα παιχνίδια Ηρακλής - Βόλος και Εργοτέλης - Καραϊσκάκης.

[googlead][/googlead]

Η Football League ανακοίνωσε την αλλαγή ημέρας σε δύο παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής. Λόγω του αγώνα ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός που μπορεί να κρίνει τίτλο στη Super League, η διοργανώτρια πήρε την απόφαση να μεταθέσει για τη Μεγάλη Δευτέρα το Ηρακλής - Βόλος. Όπως ενημέρωσε, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ισονομία και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος, αποφασίστηκε να γίνει Μεγάλη Δευτέρα και το Εργοτέλης - Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά: «Μετά από έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα Α.Ε.Π Ηρακλής 1908 – Βόλος Ν.Π.Σ, λόγω του αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός, η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα και ώρα 15.00. Ωστόσο για λόγους ισονομίας και αξιοπιστίας του Πρωταθλήματος της Football League, αποφασίστηκε και η μετάθεση του αγώνα Εργοτέλης Γ.Σ. 88 – Α.Ε. Καραϊσκάκης Αρτας την ίδια μέρα και ώρα.

Η ανακοίνωση για το Α.Ε.Π Ηρακλής – Βόλος Ν.Π.Σ:
“Σας γνωρίζουμε πως σε συνέχεια εγγράφων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (αριθμ. πρωτ. 3592/19/832 & 3560/19/833660 ), τα οποία αφορούν στη μετάθεση του αγώνα της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ», για λόγους τήρησης της τάξης και της προστασίας των φιλάθλων, ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης με ώρα έναρξης την 15:00. Ο αγώνας είχε αρχικά ορισθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019″.

Η ανακοίνωση για το Εργοτέλης Γ.Σ. 88 – Α.Ε. Καραϊσκάκης:
“Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν των ανωτέρω εγγράφων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και προκειμένου να εξασφαλισθεί η ισονομία και η αξιοπιστία του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, μετά τη μετάθεση του αγώνα μεταξύ των «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ» ο αγώνας της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE μεταξύ των «ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ 88 – ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου Κρήτης με ώρα έναρξης την 15:00. Ο αγώνας είχε αρχικά ορισθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019″».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2019 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep