Διαφωνία... ποινικής ρήτρας

Ποιες προσφυγές της Κέρκυρας συζητήθηκαν. Αναβολές για Ηρόδοτο, Απόλλωνα Λάρισας.

Μία πεντάδα προσφυγών κατά της Κέρκυρας περιελάμβανε το πινάκιο της ΠΕΕΟΔ τη Δευτέρα (15/04) στην ΕΠΟ. Ωστόσο, δύο εξ αυτών συζητήθηκαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση, ο Ανδρέας Κολοβούρης διεκδικεί το ποσό των 1.600 ευρώ και ο Χρήστος Γρομητσάρης 7.250 ευρώ.

Για την περίπτωση του δεύτερου, πάντως, υπήρξε διαφωνία μεταξύ της έδρας και του εκπροσώπου της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ Μανώλη Αλαφραγκή. Αφορμή η ποινική ρήτρα που ζητά ο Γρομητσάρης. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, η ΠΑΕ έχει υπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά με πολλούς ποδοσφαιριστές, ώστε να περιορίσουν τις αξιώσεις τους και αν η ίδια παραβιάσει τη συμφωνία, τότε προβλέπεται ποινική ρήτρα 1.000-1.500 ευρώ.

Ο Γρομητσάρης, όπως τονίστηκε, έλυσε το συμβόλαιό του στις 9/5/18 και το οφειλόμενο ποσό ήταν 21.000 ευρώ. Παρόλα αυτά ως τον Δεκέμβριο η Κέρκυρα πλήρωσε μόνο δύο δόσεις των 3.000. Κατατέθηκε προσφυγή, αυτή αποσύρθηκε μετά από αίτημα της ΠΑΕ και υπεγράφη νέο ιδιωτικό συμφωνητικό με ποινική ρήτρα.

Ο πρόεδρος της έδρας, Βασίλης Ανδρόνικος αρχικά ζήτησε από την πλευρά του παίκτη να παραιτηθεί από τους τόκους για να επιδικαστεί η ρήτρα, αλλά όταν αυτό έγινε σημείωσε πως δεν θα αλλάξει κάτι... «Είναι άδικο να μην επιδικαστεί η ρήτρα. Αυτή συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές», ειπώθηκε μεταξύ άλλων από την πλυρά του ποδοσφαιριστή, Το ποσό που διεκδικεί ο Γρομητσάρης είναι 7.250 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στις υποθέσεις των Βέρτζου, Παμλίδη, Ρόλε αυτές αναβλήθηκαν για τις 6 Μαΐου. Σε αναβολή οδηγήθηκαν, τέλος και αυτες των Μαρσέλο Τροΐζι κατά του Απόλλωνα Λάρισας, Μπρούνο Κονέ κατά το Ηροδότου.

Last modified onΤετάρτη, 17 Απρίλιος 2019 01:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep