Στα χαρτιά ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης πήρε στα χαρτιά το ματς με τη Σπάρτη. Ουραγοί πλέον οι Λάκωνες για την προ 1,5 μήνα γκάφα τους στο Παγκρήτιο.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Έπειτα από 1,5 μήνα, οπότε η Σπάρτη χρησιμοποίησε πέντε ξένους ταυτόχρονα απέναντι στον Εργοτέλη, τιμωρήθηκε με την αναμενόμενη ποινή. Οι Λάκωνες έχασαν το ματς στα χαρτιά (3-0) παρότι είχαν αποσπάσει ισοπαλία (1-1), τους αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί και καλούνται να πληρώσουν 500 ευρώ. Έτσι, είναι πλέον ουραγοί με 14 πόντους, ενώ η ομάδα του Ηρακλείου πλησίασε στους δύο πόντους τη 2η θέση. Υπενθυμίζεται ότι το ματς είχε διεξαχθεί στις 23 Φεβρουαρίου για τη 18η αγωνιστική και οι δύο ομάδες είχαν απολογηθεί στις 8 Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Ως προς την ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. 88 κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ στις 23/2/2019: ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με σκορ 3-0, ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ αφαίρεση τριων (3) βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος στην ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ και της ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ χρηματική ποινή, ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ».

Οι Λάκωνες τιμωρήθηκαν επίσης με 2.000 ευρώ πρόστιμο, καθώς είχαν δικαστεί ερήμην για τη μη αναγραφή προπονητή - κατόχου UEFA Pro στο ματς με τον Βόλο. Η απόφαση: «ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ, χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας με ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ, 17/3/2019)».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Απρίλιος 2019 13:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep