Logo
Print this page

Συζητήθηκε η ένσταση Αιγινιακού

Η πρώτη ένσταση κατά του Αήττητου Σπάτων που συζητήθηκε στον αθλητικό δικαστή ήταν αυτή του Αιγινιακού.

Ο Αιγινιακός ήταν η 4η κατά σειρά ομάδα από τις πέντε που κινήθηκαν νομικά κατά του Αήττητου Σπάτων, όμως η ένστασή του συζητήθηκε πρώτη! Αυτό συνέβη στον αθλητικό δικαστή την Τετάρτη (03/04), παρότι ζητήθηκε αναβολή εν όψει της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την έφεση των «πράσινων». Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στην εκδίκαση και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Στις 29 Μαρτίου ο αθλητικός δικαστής Βασίλης Μαντάς έκανε δεκτά τα αιτήματα των Δόξας Δράμας, Απόλλωνα Πόντου, Απόλλωνα Λάρισας και Κέρκυρας για αναβολή, αφού αναμένονταν η εκδίκαση της έφεσης του Αήττητου. Παρόλα αυτά ο έτερος δικαστής, Θωμάς Μασιάλας την Τετάρτη (03/04) δεν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει δεύτερη αναβολή που ζήτησε ο Αιγινιακός λόγω της επικείμενης απόφασης.

«Θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι στα χαρτιά, γιατί ο Αήττητος Σπάτων δεν κάλυψε το μετοχικό του κεφάλαιο στις 11 Δεκεμβρίου», ήταν το μόνο που είπε ο διευθυντής της ομάδας της βόρειας Πιερίας, Γιώργος Μπέζας και πήρε προθεσμία για υπόμνημα έως την Πέμπτη (04/04, 14:00).

Ερήμην δικαστηκε η Σπάρτη που δεν είχε δηλώσει προπονητή - κάτοχο UEFA Pro στο παιχνίδι με τον Βόλο, ενώ η Παναχαϊκή ζήτησε και πήρε αναβολή για την υπόθεση του αγώνα με τη Δόξα Δράμας (είσοδος οπαδού). Νέα δικάσιμος ορίστηκε στις 17 Απριλίου.

Last modified onΠέμπτη, 04 Απρίλιος 2019 03:17
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr