Logo
Print this page

Συμβούλιο... αναδιάρθρωσης

Συμβούλιο για το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4) ανακοίνωσε η Football League. Συμβούλιο για το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4) ανακοίνωσε η Football League.

Στη Football League θα συνεδριάσουν την Παρασκευή (5/4) για να συζητήσουν το «τελειωμένο» θέμα της αναδιάρθρωσης.

Η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 με τη Football League και τον πρόεδρό της, Λεωνίδα Λεουτσάκο να είναι οι απόλυτοι «κομπάρσοι» της διαδικασίας αφού κακως δεν κλήθηκε σε καμία προπαρασκευαστική συνάντηση. Οι «άστεγες» ομάδες της Super League εξασφάλισαν συμβόλαιο ύψους τουλάχιστον 1,4 εκατ. ευρώ η κάθε μια γι' αυτή την διαδικασία, ενώ η Football League ήταν χαμνη, αφού για 16 ομάδες κατάφερε να αποσπάσει από την ΕΡΤ μόλις 1,5 εκατ. ευρώ. 

Τώρα, έχουμε φτάσει μόλις πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του φετινού πρωταθλήματος και η διοργανώτρια απλά κράτα στάση αναμονής και αδυνατεί να ενημερώσει και τους προέδρους των ομάδων της κατηγορίας για τα ενδεχόμενα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έχει καταθέσει ήδη την τροπολογία για τη δομή του επαγγελματικού πρωταθλήματος, την Τετάρτη (3/4) στην ΕΠΟ υπάρχει ειδική συνεδρίαση για την αναδιάρθρωση και οι πρόεδροι της Football League θα συναντηθούν την Παρασκευή (5/4) για να τους ανακοινωθούν οι εξελίξεις που υπάρχουν από τα μέτωπα της Επιτροπής Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και του υφυπουργείου Αθλητισμού..

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

«Σας γνωρίζουμε πως την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 και ώρα 14.30, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) Διοικητικό Συμβούλιο της Football League με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

Ενημέρωση σχετικά με την αναδιάρθρωση των Πρωταθλημάτων.
Διάφορα θέματα».

Last modified onΤετάρτη, 03 Απρίλιος 2019 16:52
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr