Logo
Print this page

«Επικαλούμαστε κι άλλες διατάξεις»

Πώς πείστηκε η έδρα να δώσει αναβολή στην εκδίκαση των ενστάσεων κατά του Αήττητου Σπάτων. Υπομνήματα για το Σπάρτη - Ηρακλής, εξόφλησε ο Απόλλων Λάρισας.

Το FL News σας ενημέρωσε σε προηγούμενο ρεπορτάζ σχετικά με την αναβολή συζήτησης των ενστάσεων των Δόξας Δράμας, Απόλλωνα Πόντου, Απόλλωνα Λάρισας και Κέρκυρας κατά του κύρους των αγώνων τους με τον Αήττητο Σπάτων. Αρχικά, βέβαια, η έδρα έδειξε διάθεση να συζητήσει τις υποθέσεις και όλοι οι εμπλεκόμενοι να προσκομίσουν υπομνήματα έως την Παρασκευή (05/04), αλλά εν τέλει άλλαξε γνώμη. Στις 28 Φεβρουαρίου, άλλωστε, είχε τονίσει πως είχαν δοθεί ήδη δύο αναβολές.

Η Δόξα Δράμας εκπροσωπήθηκε από τους νομικούς Λάμπρο Μπίρδα, Αργύρη Λίβα, ενώ ο τελευταίος εκπροσώπησε και τις ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Κέρκυρα. Νέο πρόσωπο ο νομικός, Μιχάλης Καλομοίρης, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό, ανέλαβε για τη συγκεκριμένη υπόθεση τον Απόλλωνα Πόντου αντί του Βαγγέλη Χατζηιωάννου.

Ο Αήττητος Σπάτων είχε ζητήσει δια του νομικού, Χάρη Γρηγορίου αναβολή λόγω της εκδίκασης της προσφυγής του Αήττητου την Τρίτη (02/04) στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Οι δικηγόροι των άλλων ΠΑΕ συναίνεσαν (αυτός του Απόλλωνα Πόντου τόνισε ότι ήταν έτοιμος να συζητήσει) και ζήτησαν μία 15νθημερη αναβολή. «Το Διαιτητικό Δικαστήριο θα βγάλει αμέσως απόφαση», είπαν στον αθλητικό δικαστή, ενώ ο Μπίρδας τόνισε: «Η Football League αποφάσισε την αποβολή του με βάση το άρθρο 68 παρ.9 του ν.2725/1999. Εμείς επικαλούμαστε κι άλλες διατάξεις...». Έτσι, δόθηκε αναβολή για τις 12 Απριλίου.

Υπομνήματα για το Σπάρτη - Ηρακλής

Την Παρασκευή (29/03), άλλωστε, είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί η εξ αναβολής ένσταση της Σπάρτης κατά του κύρους του αγώνα με τον Ηρακλή. Παρότι είχε μεταφερθεί από την έδρα ότι το αίτημα των Λακώνων είχε... προβλήματα, εν τέλει τόσο οι «κυανέρυθροι», όσο και ο Γηραιός προσκόμισαν υπομνήματα. Έτσι, αναμένεται πλέον η απόφαση για το ζήτημα της εγγυητικής του Ηρακλή την οποία, βέβαια, η ΠΑΕ έχει προσκομίσει στην ΕΕΑ.

Εξόφλησε ο Απόλλων Λάρισας

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στην πειθαρχική δίωξη που είχε ασκηθεί στον Απόλλωνα Λάρισας για απλήρωτα πρόστιμα, η θεσσαλική ομάδα προσκόμισε υπόμνημα και αποδείξεις ότι το συγκεκριμένο μέτωπο έχει κλείσει. Ερήμην συζητήθηκε η υπόθεση του Ποτή Τσιριμπή (Σπάρτη), ενώ η Κέρκυρα απολογήθηκε για τη συμπεριφορά των Νίκου Κουρσάρη, Τάσου Βενέτη στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου.

Last modified onΣάββατο, 30 Μάρτιος 2019 00:36
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr