Logo
Print this page

Καταγγελίες και κατάπτωση

Συζητήθηκαν στην ΕΕΑ οι καταγγελίες τριών ΠΑΕ κατά του Αήττητου Σπάτων. Κατάπτωση για Απόλλωνα Πόντου, αναβολές για Σπάρτη, ΑΟ Τρίκαλα.

Παράλληλα με τις ενστάσεις που έχουν κατατεθεί κατά του Αήττητου Σπάτων, έχουν γίνει και καταγγελίες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτές των ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, Δόξας Δράμας, Αιγινιακού συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Πέμπτης (21/03) στην ΕΕΑ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ένσταση του Αιγινιακού, η οποία είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί στον αθλητικό δικαστή την Τετάρτη (20/03), αναβλήθηκε για τις 3 Απριλίου λόγω αναμονής της έκθεσης της Επιτροπής.

Η ΕΕΑ έκανε, επίσης, γνωστό ότι κατέπεσε η εγγυητική του Απόλλωνα Πόντου λόγω οφειλών 38.240 ευρώ στον Αλέξανδρο Βεργώνη. Αντίθετα, παραιτήθηκε από την αίτησή του ο Σπύρος Γκουγκούδης με τον οποίο επετεύχθη διακανονισμός. Αναβολή για τις 28 Μαρτίου δόθηκε στην αίτηση του Βαγγέλη Κουτσόπουλου για κατάπτωση της εγγυητικής του ΑΟ Τρίκαλα και στην ένσταση της Σπάρτης κατά του Ηρακλή (οι Λάκωνες είχαν ενημερωθεί από τον αθλητικό δικαστή ότι η ένστασή τους επρόκειτο να απορριφθεί). Τέλος, απορρίφθηκε το αίτημα του Γιώργου Παναγόπουλου για χορήγηση στοιχείων της ΠΑΕ Πλατανιάς.

Αναλυτικά:

Αίτηση των αθλητών Σπυρίδωνος Γκουγκούδη και Αλέξανδρου Βεργώνη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ.
α) ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ για τον αθλητή Σ. Γκουγκούδη
β) ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ για τον αθλητή Α. Βεργώνη

Αίτηση του αθλητή Ευάγγελου Κουτσόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 28-3-19

Ένσταση της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ κατά της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 28-3-19

Αίτηση των ΠΑΕ «ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ», «ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» και «ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ» κατά της ΠΑΕ Α.Π.Ο. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ.
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Αίτηση του δικηγόρου Γ. Παναγόπουλου περί χορήγησης στοιχείων της ΠΑΕ Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ

Last modified onΠέμπτη, 21 Μάρτιος 2019 16:32
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr