Logo
Print this page

«Καμπάνα» για Αήττητο

Βαρύ πρόστιμο στον Αήττητο Σπάτων και τον προπονητή του Πέτρο Δημητρίου για τα επεισόδια στην Καλαμαριά.

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που σας είχε ενημερώσει για την απολογία του Απόλλωνα Πόντου και την... απουσία του Αήττητου Σπάτων στην εκδίκαση για το επεισόδιο των προπονητών τους στο μεταξύ τους ματς. Η ομάδα των Μεσογείων είχε δικαστεί ερήμην και, όπως αναμενόταν, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.000 ευρώ. Βαριά, όμως ήταν η «καμπάνα» και για τον προπονητή της, Πέτρο Δημητρίου.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.500 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα! Αντίθετα, η ομάδα της Καλαμαριάς και ο προπονητής της, Δημήτρης Καλαϊτζίδης αθωώθηκαν. Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ΝΕΩΝ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας με ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α ΝΕΩΝ, 9/2/2019).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ (αγώνας με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, 30/1/2019)

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΠΕΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, χρηματική ποινή ύψους χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα ή το ανάλογο διάστημα σε αγωνιστικές ημέρες (αγώνας με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, 30/1/2019).

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ τη δυνατότητα ασκήσεως εφέσεως κατά της παρούσας αποφάσεως εντός προθεσμίας δυο (2) ημερών από την κοινοποίηση του διατακτικού της στους καταδικασθέντες εγκαλουμένους.

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τους ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση (αγώνας με ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, 30/1/2019)».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Μάρτιος 2019 17:55
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr