«H αναδιάρθρωση θα προχωρήσει»

Μόνο θέματα νομικά και όχι αριθμό ομάδων θα προβλέπει η τροπολογία που αναμένεται στην Βουλή για την αναδιάρθρωση, η οποία θα γίνει από την ΕΠΟ σύμφωνα με τον υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη. Μόνο θέματα νομικά και όχι αριθμό ομάδων θα προβλέπει η τροπολογία που αναμένεται στην Βουλή για την αναδιάρθρωση, η οποία θα γίνει από την ΕΠΟ σύμφωνα με τον υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης με δήλωση του στο ραδιοφωνικό σταθμό «News 247» διέψευσε για ακόμη μια φορά το ενδεχόμενο αλλαγής πλάνου για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Κανένα περιθώριο στο να μην προχωρήσει η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων δεν άφησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης με δήλωση του στον ραδιοφωνικό σταθμό «News 247». Μάλιστα στάθηκε στο θέμα των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων που είναι σε εξέλιξη, οι οποίες προβλέπουν ακριβώς το τι πρέπει να γίνει και δεν μπορούν να αλλάξουν μέσα στην διάρκεια της χρονιάς.

Η απάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη στην σχετική ερώτηση για την αναδιάρθρωση:

«Η αναδιάρθρωση του πρωταθλημάτων έχει «κλειδώσει» από το καλοκαίρι και προβλέπεται τόσο στις προκηρύξεις της Super League και της FootballLeague, όσο και στις συμβάσεις που έχουν υπογράψει οι ομάδες με την ΕΡΤ. Σε ό,τι έχει να κάνει με την τροπολογία που αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να ψηφιστεί, αυτή έρχεται απλά για να ρυθμίσει το νέο τοπίο και νομοθετικά. Πρέπει να καταστεί σαφές αυτό, η τροπολογία δεν αποτελεί προϋπόθεση για την αναδιάρθρωση, αλλά την τελική ενέργεια για να συμβαδίζουν τα νέα δεδομένα με το νόμο.

Θα πρέπει να γίνει ακόμη σαφές ότι στην τροπολογία δεν ορίζεται αριθμός ομάδων, αλλά η δομή των πρωταθλημάτων. Ως εκ τούτου οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θα πρέπει να προχωρήσουν με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν και όσοι επιθυμούν να μην αλλάξει τίποτα, να πάψουν να προπαγανδίζουν θεωρίες συνομωσίας, καθώς η αναδιάρθρωση θα προχωρήσει όπως έχει προβλεφθεί εξ αρχής».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep