Κλήσεις για μετοχικά κεφάλαια

Η ΕΕΑ θα στείλει την έκθεσή της για τους Αήττητο Σπάτων, Ηρόδοτο. Τήρησαν τη διαδικασία κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου οι Κρητικοί.

Ημέρα... μετοχικών κεφαλαίων ήταν η Πέμπτη (07/03) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Τόσο ο Αήττητος Σπάτων, όσο και ο Ηρόδοτος κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για παραβάσεις των διατάξεων άρθρων του ν.2725.99 και πλέον η ΕΕΑ θα στείλει την έκθεσή της στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League για να επιληφθεί ανάλογα.

Η ομάδα των Μεσογείων βρέθηκε ενώπιον της Επιτροπής και η δεύτερη θα κληθεί να χαρακτηρίσει τη βαρύτητα της πράξης, ώστε να ακολουθήσουν οι ανάλογες ποινές. Από την άλλη πλευρά έγινε γνωστό ότι ο Ηρόδοτος έχει καλύψει το μετοχικό του κεφάλαιο. Μένει να φανεί αν θα του επιβληθεί πρόστιμο για τη μη κατάθεση εγγράφων σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά του κύρους των αγώνων τους με τον Αήττητο Σπάτων έχουν κινηθεί με ενστάσεις οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Απόλλων Πόντου, Κέρκυρα και Αιγινιακός. Το ζήτημα, βέβαια, είναι από πότε θα έχει ισχύ η όποια παράβαση.

Η ΕΕΑ ανέφερε για τη συνεδρίαση της 7ης Μαρτίου:

«Κλήση ΠΑΕ Α.Π.Ο. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 παρ.1 έως και 9, 69, 69Α και 77Α παρ.1 περ. α, β και ε ν.2725/1999.
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Κλήση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α. σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 παρ.1 έως και 9, 69, 69Α και 77Α παρ.1 περ. α, β και ε ν.2725/1999.
Διαπιστώθηκε η τήρηση της διαδικασίας του άρθρου 68 του ν.2725/99».

Last modified onΠέμπτη, 07 Μάρτιος 2019 20:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep