Στο... φινάλε του Αήττητου!

Πριν τους αγώνες της 25ης στροφής η εκδίκαση των ενστάσεων Δόξας Δράμας, Απόλλωνα Πόντου για το μετοχικό κεφάλαιο του Αήττητου Σπάτων.

Το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου του Αήττητου Σπάτων απασχολεί τις ομάδες της Football League από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενες ΠΑΕ και αυτή των Μεσογείων, φυσικά, θα μάθουν στο... φινάλε της σεζόν αν οι νεοφώτιστοι ορθώς συμμετείχαν ή όχι! Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε την Πέμπτη (28/02) στον αθλητικό δικαστή και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Ο νομικός, Απόστολος Μπίρδας εκπροσωπώντας τις ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, Δόξα Δράμας, οι οποίες έχουν καταθέσει ενστάσεις κατά του κύρους των αγώνων τους με τον Αήττητο Σπάτων ζήτησε για 3η φορά αναβολή. Εξάλλου, η ΕΕΑ δεν συνεδρίασε την Πέμπτη (28/02) και όπως είπε ο ίδιος: «Μίλησα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΕΑ, κύριο Ζώη. Μου είπε ότι επανασυστάθηκε η Επιτροπή και το πολύ σε 15 ημέρες θα συζητήσουν την υπόθεση. Σε ένα μήνα το πολύ θα έχει βγει απόφαση. Μου είπε ότι προσπαθούν να βάλουν τα πράγματα σε μία σειρά. Έχω καταθέσει και αίτηση προτίμησης».

Ο αθλητικός δικαστής, Βασίλης Μαντάς παρότι αρχικά ανέφερε ότι έχουν δοθεί ήδη δύο αναβολές, εν τέλει έδωσε αναβολή για τις... 29 Μαρτίου, λίγες ημέρες δηλαδή πριν τα ματς τηε 25ης αγωνιστικής! Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων η πρωτόδικη απόφαση θα γίνει γνωστή μέσα στον Απρίλιο και ενώ το πρωτάθλημα τελειώνει αρχές Μαΐου!

Άρα στο... συναρπαστικό πρωτάθλημα της Football League οι συμμετέχουσες ομάδες θα μάθουν στην αυλαία εάν αυτό διεξήχθη επί ίσοις όροις ή όχι...

@Σχετικό ρεπορτάζ και στην εφημερίδα «Live Sport» της 1ης Μαρτίου.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Μάρτιος 2019 14:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep