Ο Βόλος το... τρίποντο

Η Δόξα Δράμας δεν δικαιώθηκε ούτε στην έφεση που έκανε στην Επιτροπή της ΕΠΟ για την υπόθεση του αγώνα με τον Βόλο. Η Δόξα Δράμας δεν δικαιώθηκε ούτε στην έφεση που έκανε στην Επιτροπή της ΕΠΟ για την υπόθεση του αγώνα με τον Βόλο.

Απορρίφθηκε η έφεση της Δόξας Δράμας κατά της πρωτόδικης απόφασης για την αναμέτρηση με τον Βόλο και η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να παραμείνουν οι τρεις βαθμοί στην ομάδα της Μαγνησίας. 

Ο Βόλος μετά την ήττα του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος από τη Δόξα στην Δράμα είχε κάνει ένσταση για την αντικανονική δήλωση στο φύλλο αγώνα του γιατρού τόσο για την αναμέτρηση, όσο και ως γιατρού της γηπεδούχου ομάδας.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της Football League είχε απορρίψει την ένσταση της ομάδας του Βόλου, αλλά έδωσε στους «κυανέρυθρους» τους τρεις βαθμούς βάσει της δίωξης που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Οι «μαυραετοί» είχαν προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, αλλά και αυτή η απόφαση δεν τους δικαίωσε. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αίτημά τους απορρίφθηκε και έτσι οριστικά οι τρεις βαθμοί από αυτή την αναμέτρηση πηγαίνουν στην ομάδα του Βόλου.

Βέβαια χρειάστηκε ένας γύρος για να παρθεί οριστική απόφαση, αφού την Κυριακή (17/2) οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ

Last modified onΠέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2019 00:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep