Logo
Print this page

«Αισιοδοξεί για διορισμό»!

Σε αναμονή του Γιώργου Βασιλειάδη ο αθλητικός δικαστής για να μάθει... πριν το τέλος του πρωταθλήματος αν ο Αήττητος Σπάτων έχει μετοχικό κεφάλαιο.

Νομικά κατά του Αήττητου Σπάτων έχουν κινηθεί οι Δόξα Δράμας, Απόλλων Πόντου και υποστηρίζουν ότι οι νεοφώτιστοι κακώς μετέχουν στο πρωτάθλημα, γιατί δεν έχουν το απαιτούμενο μετοχικό κεφάλαιο. Φυσικά, Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εδώ και τρεις (!) μήνες δεν υφίσταται, όμως την Παρασκευή (08/02) στον αθλητικό δικαστή υπήρξε ένα... αισιόδοξο μήνυμα. Ποιο είναι αυτό; Ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης... αισιοδοξεί ότι άμεσα θα διοριστεί πρόεδρος!

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στον αθλητικό δικαστή και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Το αίτημα αναβολής εκδίκασης της ένστασης ήταν αναμενόμενο από πλευράς Απόλλωνα Πόντου. Την ΠΑΕ, φυσικά, δεν εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου, αλλά αυτός που το μετέφερε ήταν ο Απόστολος Μπίρδας. «Υπάρχει αίτημα αναβολής, γιατί πρέπει να διοριστεί πρόεδρος», ανέφερε και συνέχισε: «Είναι ίδια υπόθεση με την ένσταση της Δόξας Δράμας».

Σε ερώτηση της έδρας αν έχει οριστεί πρόεδρος, ο Μπίρδας απάντησε: «Ο Υπουργός είναι αισιόδοξος, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ότι άμεσα θα διοριστεί πρόεδρος και θα συνεδριάσει η Επιτροπή»! Έτσι, η συζήτηση της υπόθεσης μετατέθηκε την ίδια ημέρα με αυτή που έχει προσδιοριστεί αυτή της Δόξας Δράμας, δηλαδή στις 28 Φεβρουαρίου (16:00). Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ακόμα και τότε θα έχει διοριστεί πρόεδρος, αλλά την ίδια στιγμή η Ένωση θα κάνει λόγο για ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα που διεξάγεται επί... ίσοις όροις και χωρίς σκιές!

Σε ό,τι αφορά στην κλήση σε απολογία των Απόλλωνα Πόντου, Αήττητου Σπάτων και των προπονητών τους, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Πέτρου Δημητρίου αντίστοιχα που ενεπλάκησαν σε επεισόδιο, τόσο ο Μπίρδας όσο και ο νομικός του Αήττητου, Δημήτρης Βαγιάκος ζήτησαν αναβολή. Νέα δικάσιμος ορίστηκε στις 15 Φεβρουαρίου (16:00), γιατί ο Χατζηιωάννου δεν θα μπορούσε να παρασταθεί στις 13,19 και 25 του μήνα.

Last modified onΣάββατο, 09 Φεβρουάριος 2019 01:22
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr