Logo
Print this page

«Γι' αυτό κλήθηκαν» (pic)

Η απάντηση της Football League σε δημοσιεύματα που ήθελαν Παναχαϊκή, Κέρκυρα να καλούνται σε απολογία, γιατί... τήρησαν ενός λεπτού σιγή!

Σε απολογία έχουν κληθεί Παναχαϊκή και Κέρκυρα, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο του μεταξύ τους αγώνα καθυστέρησαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Κι όμως, κάποια δημοσιεύματα ήθελαν αμφότερες να καλούνται γιατί... τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εμβληματικού φιλάθλου, Παναγιώτη Κωστόπουλου. Αν και τα δημοσιεύματα αυτά ήταν ανάξια σχολιασμού, η διοργανώτρια αρχή έσπευσε να απαντήσει και εξήγησε το αυτονόητο:

«Σε απάντηση δημοσιευμάτων που δηλώνουν πως η κλήση σε απολογία των ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη, αφορούν στην καθυστέρηση του αγώνα λόγω του ενός λεπτού σιγής που κρατήθηκε στη μνήμη του εμβληματικού οπαδού της Αχαϊκής ομάδας Παναγιώτη Κωστόπουλου, αναφέρουμε:

Βάσει του φύλλου αγώνος που κατατέθηκε στη Διοργανώτρια, η κλήση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου προς τις δυο ΠΑΕ, οφείλεται στην καθυστερημένη είσοδο των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο κατά το δεύτερο ημίχρονο και όχι φυσικά το πρώτο όπου έγιναν οι εκδηλώσεις τιμής στον φίλαθλο της Παναχαϊκής».

aklisiii

Last modified onΠαρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 17:31
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr