Logo
Print this page

«Υποβιβασμός ΟΦΗ - Αιγινιακού»

Η πρωτοδίκης, Νίκη Ρεβύθη, εισηγείται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ βαριές ποινές για τον ΟΦΗ και τον Αιγινιακό για το μεταξύ τους περσινό παιχνίδι στην Football League.

Από την περσινή σεζόν απασχολεί το παιχνίδι ΟΦΗ - Αιγινιακός (6-0) και εκτός της ΕΛ.ΑΣ του θέματος έχει επιληφθεί και η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, η Πρωτοδίκης Νίκη Ρεβύθη εισηγείται βαριές ποινές για τις δύο ομάδες για εμπλοκή σε χειραγωγημένο παιχνίδι, δηλαδή υποβιβασμό και πρόστιμο ύψους 3.150.000 ευρώ.

Από την έρευνα που έγινε προέκυψε ότι ο τότε πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος ήρθε σε συμφωνία με τον τότε πρόεδρο του Αιγινιακού, Γιάννη Νιώπς και μέσω αυτού μς τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Λιόλιο, Θανάση Τόλιο και Παναγιώτη Γιατζιτζόγλου ώστε να χάσει ο Αιγινιακός το ματς με διαφορά τριών γκολ. Το ερευνητικό τμήμα της επιτροπής δεοντολογίας, εισηγείται τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για τον Αιγινιακό τις ποινές του υποβιβασμού, αφαίρεσης έξι βαθμών από το πρωτάθλημα που θα δικαιούται να μετέχει και πρόστιμο 3.150.000 ευρώ. Η ερευνήτρια εισηγείται ακόμη την επιβολή ποινών:

Στον πρώην πρόεδρο του ΟΦΗ Φώτη Τσάλο και το μέλος του εμπορικού τμήματος Γιώργο Πηρουνάκη την ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και πρόστιμο 230.000 ευρώ στον καθένα. Ανάλογη ποινή εισηγείται για τον πρόεδρο του Αιγινιακού Γιάννη Νιώπα και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Βασίλη Λιόλιο, Θανάση Τόλιο και Παναγιώτη Γιατζιτζόγλου, ενώ για τον διερμηνέα της ΠΑΕ Αλέξανδρο Μαχαιρίδη αλλάζει μόνο το πρόστιμο που περιορίζεται σε 200.000 ευρώ. Για τους τρεις ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού υπάρχει πρόσθετα η ποινή απαγόρευσης εισόδου εφόρου ζωής στους αγωνιστικούς χώρους».

Πηγή: iapopsi.gr

Last modified onΠέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2019 18:53
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr