«Καμπάνα» σε Ροκάκη

Πρόστιμο 26.000 ευρώ στον πρόεδρο του ΑΟΧ Κισσαμικού, Αντώνη Ροκάκη. Με 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε η Παναχαϊκή.

Βαρύ πρόστιμο επεφύλασσε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τον πρόεδρο του ΑΟΧ Κισσαμικού, Αντώνη Ροκάκη. Το FL News σας είχε ενημερώσει για την απολογία του σχετικά με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει σε βάρος του διαιτητή, Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου και η «καμπάνα» ήταν αναμενόμενη. Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε πρόστιμο 26.000 ευρώ για δυσμενείς κρίσεις. H ανακοίνωση της πειθαρχικής μιλά για δηλώσεις του Ροκάκη σε ιστοσελίδα, όμως στην εκδίκαση ο πρόεδρος της έδρας διάβασε αρκετές φορές αποσπάσματα της ανακοίνωσης της ΠΑΕ. Εξάλλου, σε ανάλογες περιπτώσεις τιμωρείται και η ΠΑΕ με πρόστιμο, κάτι το οποίο δεν συνέβη.

Η Παναχαϊκή, τέλος, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ για άναμμα πυρσών στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Οι αποφάσεις:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Υπόθεση κατά της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 1891 για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Π.Α.Ε ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ 1891 - Π.Α.Ε ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο γήπεδο της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΓΕ στις 20-12-2018: ΚΗΡΥΣΣΕΙ την εγκαλούμενη πειθαρχικά ελεγκτέα για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλούμενη ΠΑΕ χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2. 000) ευρώ.

Υπόθεση κατά του Αντωνίου Ροκάκη, προέδρου της ΠΑΕ ΑΟ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ. (Στις 20-12-2018 ο εγκαλούμενος προέβη σε δημόσιες δηλώσεις σε μέσο ενημέρωσης και συγκεκριμένα στην αθλητική ιστοσελίδα «sportime.gr» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον διαιτητή Διαμαντόπουλο του αγώνα ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το κύπελλο Ελλάδος της περιόδου 2018-2019): ΚΗΡΥΣΣΕΙ τον εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους είκοσι έξι χιλιάδων (26.000) ευρώ».

Last modified onΤετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep