Logo
Print this page

Διακοπή στην εκδίκαση

Γιατί δεν συζητήθηκε η έφεση της Δόξας Δράμας και πότε θα φτάσει εκ νέου στην Επιτροπή.

Ταλαιπωρία χωρίς αποτέλεσμα για τους νομικούς εκπροσώπους των ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Βόλος την Τετάρτη (09/01) στην Επιτροπή Εφέσεων. Η έφεση των Μαυραετών κατά της πρωτόδικης απόφασης μηδενισμού τους λόγω δήλωσης του ιατρού της ΠΑΕ ως ιατρού αγώνα δεν συζητήθηκε λόγω μη νόμιμης σύνθεσης. Το FL News ήταν το μοναδικό ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στην ΕΠΟ και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Την ΠΑΕ Δόξα Δράμας εκπροσώπησαν οι νομικοί Λάμπρος Μπίρδας, Αργύρης Λίβας, ενώ για την ΠΑΕ Βόλος παραβρέθηκε ο Χάρης Γρηγορίου. Μάλιστα, ενώ η έφεση είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί, οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων κλήθηκαν στην αίθουσα έπειτα από 45 λεπτά καθυστέρησης.

«Έχουμε πρόβλημα. Η σύνθεση δεν είναι νόμιμη», ενημέρωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής και σημείωσε ότι μέλος της δεν μπορούσε να παραβρεθεί λόγω σοβαρότατων υποθέσεων στα πολιτικά δικαστήρια (έληγε το 18μηνο ανώτατο χρονικό όριο προφυλάκισης κατηγορούμενων). «Για να μην ταλαιπωρήστε θα διακόψουμε και θα συζητήσουμε όλες τις υποθέσεις στις 15 Ιανουαρίου», συμπλήρωσε.

Εν τέλει οι νομικοί των δύο ΠΑΕ συμφώνησαν να συζητηθεί το αίτημα της Δόξας Δράμας στις 23 Ιανουαρίου (16:00), αν και εκείνη την ημέρα ο δικηγόρος, Λάμπρος Μπίρδας θα βρίσκεται στην Πάτρα για δικαστήριο.

Last modified onΠέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 01:21
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr