Σπάρτη με... δύο γιατρούς

Ο διαιτητής Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας) διόρθωσε το λάθος στο φύλλο αγώνα της Σπάρτης με τον Ηρόδοτο που αφορούσε στον ιατρό του αγώνα.

Σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο Ηρόδοτος σκοπεύει να καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τη Σπάρτη κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα (07/01). Το ρεπορτάζ του FL News, όμως αναφέρει ότι οι Λάκωνες δεν έχουν κανέναν λόγο να ανησυχούν ακόμα και αν οι Κρητικοί κινηθούν νομικά.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν από την ΠΑΕ, από λάθος του Κώστα Χαραλαμπίδη δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα για τη Σπάρτη ίδιος ιατρός της ΠΑΕ και ίδιος της αναμέτρησης. Ωστόσο, αυτό έγινε αντιληπτό από τον διαιτητή, Φώτη Πολυχρόνη (Πιερίας), ο οποίος και το διόρθωσε. Όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, άλλωστε, αν δεν το είχε παρατηρήσει ο ίδιος, θα κινδύνευε με τιμωρία. Υπενθυμίζεται ότι η Δόξα Δράμας είχε κάνει το ίδιο λάθος στο ματς με τον Βόλο, ο Βάτσιος δεν το είχε αντιληφθεί και πρωτόδικα οι Θεσσαλοί έχασαν το ματς στα χαρτιά.

Το λάθος, λοιπόν, στο φύλλο αγώνα διορθώθηκε και ιατρός αγώνα ήταν ο Νεοκλής Κρητικός, ενώ της Σπάρτης ο Χρήστος Χιώτης. Έτσι, η ομάδα της Λακωνίας δεν μπαίνει σε περιπέτειες, ενώ όλα δείχνουν ότι η διοίκηση των «κυανέρυθρων» θα απομακρύνει τον Χαραλαμπίδη για το λάθος αυτό.

Last modified onΔευτέρα, 07 Ιανουάριος 2019 14:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep