Η παρωδία της ΕΡΤ

Σε παρωδία εξελίχθηκε η μετάδοση της αναμέτρησης της Football League ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ηρόδοτο. Σε παρωδία εξελίχθηκε η μετάδοση της αναμέτρησης της Football League ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ηρόδοτο.

Επιπέδου Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος η μετάδοση της αναμέτρησης Πλατανιάς – Ηρόδοτος το μεσημέρι του Σαββάτου (22/12) από την κρατική τηλεόραση.

Τη μηδενική σημασία που δίνει στο πρωτάθλημα της Football League απέδειξε για ακόμη μια φορά η ΕΡΤ με τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στην μετάδοση της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ηρόδοτο.  

Η κρατική τηλεόραση χωρίς κανένα λόγο και δικαιολογία, ή ίσως τεχνικό πρόβλημα που να ανακοινώθηκε επίσημα προτίμησε η μετάδοση της αναμέτρησης να γίνει από τη Θεσσαλονίκη, δηλαδή από το άλλο άκρο της χώρας, με τον δημοσιογράφο Γιάννη Δέλκο να καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να μπει στο κλίμα του αγώνα χωρίς καμία ουσιαστικά βοήθεια. Η εικόνα ήταν αρκετά θολή για να ξεχωρίζουν οι αριθμοί των ποδοσφαιριστών στην οθόνη ώστε να βοηθηθεί ο σπίκερ, ενώ κανένα ριπλέι δεν έδωσε καλύτερη οπτική επαφή με την φάση που είχε προηγηθεί.

Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς και τα σημαντικά λάθη που έγιναν στην στατιστική απεικόνιση της αναμέτρησης καταλαβαίνει πως σίγουρα έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βγάλει μια μετάδοση με το τελικό αποτέλεσμα είναι η αλήθεια παραπάνω από αξιοπρεπές από την πλευρά του. Τα λάθη στην αρχή της αναμέτρησης, όπου δεν βγήκαν έγκαιρα κάρτες για τις συνθέσεις και αυτές «απαγγέλθηκαν» σαν σε ραδιοφωνική μετάδοση από το στούντιο της Θεσσαλονίκης ήταν η πρώτη απόδειξη πως δεν ήταν καλό μεσημέρι για κανέναν. Ακολούθησε το πλάνο με τον Αρμάντο Φουτσίνι και την κάρτα με το σήμα του Ηροδότου και το όνομα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ως προπονητή. 

Στη συνέχεια βγήκαν λάθος κάρτες, τόσο σε μια αλλαγή του Ηροδότου που παρουσιάστηκαν ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, όσο και σε κάποιες κίτρινες κάρτες που έδειξε η διαιτητής της αναμέτρησης Τσιοφλίκη που χαμογελούσε όταν τις έβγαζε. Σίγουρα, πάντως, δεν χαμογελούσαν, αλλά αγανακτούσαν όσοι έβλεπαν την μετάδοση και την απαξίωση του πρωταθλήματος της Football League με τις ευλογίες τόσο της ΕΡΤ, όσο και της διοργανώτριας που έχει απόλυτα υπάκουο ρόλο σε ό,τι τις υπαγορεύουν.

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 00:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep