Ένσταση Βόλου!

Ο Βόλος κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τη Δόξας Δράμας, υποστηρίζοντας ότι ο γιατρός στο φύλλο αγώνα ήταν και γιατρός των Μαυραετών.

Και δεύτερη ένσταση στο πρωτάθλημα της Football League. Έπειτα από αυτή που κατέθεσε ο Καραϊσκάκης Άρτας κατά του Πλατανιά Χανίων, ακολούθησε ο Βόλος κατά του κύρους του αγώνα με τη Δόξα Δράμας! Όπως έχουν ενημερωθεί οι Μαυραετοί, οι Θεσσαλοί κατέθεσαν ένσταση, γιατί υποστηρίζουν ότι ο γιατρός που ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα ήταν και γιατρός των γηπεδούχων. Η ένσταση κατατέθηκε εντός προθεσμίας και συγκεκριμένα την Τρίτη (06/11).

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η Δόξα Δράμας είχε χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα έξι ξένους απέναντι στον Άρη και είχε τιμωρηθεί. Τότε ο ιδιοκτήτης της, Γιάννης Μπύρος είχε γίνει έξαλλος με τη γκάφα ολκής, όμως πλέον βλέπει ότι μία νέα παράλειψη των ανθρώπων της ΠΑΕ βάζει σε μεγάλους μπελάδες τους Μαυραετούς!

Στο άρθρο 16 παρ.2 του ΚΑΠ, μάλιστα, για μία τέτοια παράβαση προβλέπεται ήττα της γηπεδούχου ομάδας με 3-0 και πρόστιμο. Φυσικά, ευθύνη φέρει και ο διαιτητής, αφού ο κανονισμός λέει ρητά ότι το παιχνίδι δεν πρέπει να διεξαχθεί με υπαιτιότητα της γηπεδούχου...

ensta

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε κλήσεις σε απολογία για την Παρασκευή (09/11), αλλά στο πινάκιο δεν συμπεριλαμβάνεται ένσταση του Βόλου κατά των Δραμινών.

Last modified onΠέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 00:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep