Τα είπαν πάλι με ΕΡΤ

Σε καλύτερο κλίμα έγινε το τελευταίο ραντεβού της Football League με τους ανθρώπους της Λίγκας.  Σε καλύτερο κλίμα έγινε το τελευταίο ραντεβού της Football League με τους ανθρώπους της Λίγκας.

Οδεύει προς λύση το θέμα της Football League για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ενώ το ραντεβού με τον Γιώργο Βασιλειάδη πήγε για την Πέμπτη (11/10). 

Ένα μικρό βήμα προς την εξεύρεση λύσης έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (10/10) για το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου της Football League με την ΕΡΤ, αφού οι άνθρωποι της λίγκας είχαν ραντεβού πάλι στην κρατική τηλεόραση και η συζήτηση ήταν σε καλύτερο κλίμα από την πρώτη συνάντησή τους. Για να υπάρξει, όμως, οριστική συμφωνία θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί και η αναλυτική συζήτηση για όλα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάση και το ραντεβού των δύο πλευρών τελικά θα γίνει την Πέμπτη (11/10) το απόγευμα.

Αυτή η εξέλιξη μπορεί να φέρνει πιο κοντά το ενδεχόμενο έναρξης του πρωταθλήματος στις 21 Οκτωβρίου, αλλά τίποτε δεν μπορεί να προεξοφληθεί αν δεν γίνει συμβούλιο. Εκεί θα έρθουν όλα στα γραφεία της Football League σε γραπτές προτάσεις ώστε να προχωρήσουν και τα γραφειοκρατικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Άλλωστε για να οριστεί η έναρξη θα πρέπει να προηγηθεί διοικητικό συμβούλιο στην Football League και φυσικά χάθηκε ακόμη μια εβδομάδα λόγω της καθυστέρησης της συνάντησης με τον υπουργό Αθλητισμού που ήταν προγαμματισμένη για την Δεύτερα (8/10), αλλά τελικά αυτή έφτασε να πάει για την Πέμπτη (11/10). 

Last modified onΤετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep