«Εξαντλούμε τα όρια...»

Ο Γιώργος Βασιλειάδης προανήγγειλε τη συνάντηση με τη Football League και τόνισε ότι «δεν πρέπει να ψάχνουμε να βγάλουμε λαγούς από το καπέλο».

Η Πολιτεία εξαντλεί τα όρια των παρεμβάσεών της σε ό,τι αφορά σε ό,τι αφορά στα τηλεοπτικά και της χορηγίες όπως δήλωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού προανήγγειλε στην ΕΡΤ τη συνάντησή του με τη Football League και όπως σημείωσε: «Θα δούμε πού μπορούμε να βοηθήσουμε, αν και δεν πρέπει να ψάχνουμε να βγάλουμε λαγούς από το καπέλο».

Μεταξύ άλλων ο Βασιλειάδης ανέφερε:

«Δυστυχώς λόγω κάποιων αλλαγών στο δικό μου πρόγραμμα ήταν αδύνατο να τους δω χθες ή σήμερα αλλά μέχρι αύριο θα έχει γίνει μια συνάντηση. Θέλουν να με ενημερώσουν για κάποια πράγματα, θα δούμε πού μπορούμε να βοηθήσουμε αν και δεν πρέπει να ψάχνουμε να βγάλουμε λαγούς από το καπέλο.

Η πρόθεση της Πολιτείας έχει εκδηλωθεί και εκδηλώνεται τρία χρόνια τώρα. Βοηθάμε να βρεθούν τηλεοπτικά συμβόλαια, βοηθάμε να βρεθούν χορηγοί αν ενδιαφέρονται. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να μπει χορηγός οπουδήποτε και όπως γνωρίζετε έχουν αλλάξει οι εποχές. Δεν υπάρχουν αυτά που ζήσαμε στο παρελθόν. Ό,τι βοήθεια μπορούσαμε τη δώσαμε και κυρίως διασφαλίζουμε τη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία με τις αλλαγές που έρχονται από την επόμενη χρονιά μετά την αναδιάρθρωση.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο της τάξης των 9 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο για την επόμενη τριετία για τη Β’ επαγγελματική κατηγορία που δεν ξέρω πόσοι θα αποφασίσουν να αγωνίζονται τελικά από τις ομάδες της Football League νομίζω ότι εξαντλούμε τα όρια των παρεμβάσεών μας. Είμαστε εδώ για να βρίσκουμε λύσεις αρκεί να μην έχουμε και τα μυαλά πάνω από το κεφάλι».

Last modified onΤρίτη, 09 Οκτώβριος 2018 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep