Στο τραπέζι και χορηγία

Ο Γιώργος Βασιλειάδης θα ανακοινώσει χορηγία στους εκπροσώπους της Football League.

Προς την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League το ταχύτερο δυνατό κινείται και ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος θα βοηθήσει τις ομάδες με χορηγία ύψους 500.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Παναχαϊκή που διέρρευσαν σε μέσα της Πάτρας.

Τα χρήματα αυτά θα προστεθούν στο 1,8 εκατ. ευρώ της ΕΡΤ (900 χιλιάρικα ζεστό χρήμα και ισόποσο σε διαφημιστικό), προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις και να συμφωνήσουν οι παράγοντες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ωστόσο, αυτά που ζητούν οι πρόεδροι των ΠΑΕ για να αποφασίσουν τη σέντρα, είναι αρκετά περισσότερα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην «Match» κορυφαία διοικητική πηγή της διοργανώτριας αρχής, «δηλαδή τι θέλουμε από την ιστορία αυτή; Πέρυσι πήραμε από την ΕΡΤ 650.000 και φέτος τα χρήματα τριπλασιάστηκαν. Μακάρι να πήγαιναν ακόμη πιο ψηλά, αλλά αυτό δεν γίνεται, μας έχει ξεκαθαριστεί και δεν έχει νόημα να το συζητάμε πλέον. Επομένως, αν με το καλό έλθει κι αυτή η νέα χορηγία των 500.000 που περιμένουμε, θα είμαστε μια χαρά για να ξεκινήσουμε επιτέλους ένα πρωτάθλημα που όλοι μας το περιμένουμε και πιστεύω ότι και φέτος θα προσφέρει πολλές και δυνατές συγκινήσεις».

Εξάλλου, από την ΕΡΤ δεν μπορούν να αξιώσουν κάτι παραπάνω. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, «και η ΕΡΤ έχει τα δίκια της αφού πέρυσι από το δικό μας πρωτάθλημα στο διαφημιστικό χρόνο μάζεψε με χίλια ζόρια 55.000 ευρώ, ενώ με το καλημέρα στην Super League και έχοντας ΠΑΟ, Άρη και τις άλλες ΠΑΕ έχει φθάσει την τηλεθέαση στο 34% και αυτό από μόνο του λέει πολλά για τα οικονομικά οφέλη που προσδοκά να έχει».

Last modified onΔευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018 13:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep