Προς Δευτέρα το ραντεβού

Πιθανότατα τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της πενταμελούς επιτροπής της Football League με τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της Football League είναι η συνάντηση της πενταμελούς επιτροπής της κατηγορίας με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, το οποίο αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα (08/10).

Οι ομάδες ζητούν μια καλύτερη πρόταση για το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΕΡΤ, καθώς με τα ισχύοντα δεδομένα θα εισπράξουν ελάχιστα χρήματα. Ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τη Football League και σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει προσπάθειες για να εξασφαλίσει μια ικανοποιητική χορηγία που θα δοθεί στις ΠΑΕ της Football League και έτσι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 13-14 Οκτωβρίου και αν όλα πάνε καλά με τις επαφές με ΕΡΤ και υφυπουργό πιθανότατα η σέντρα να μετατεθεί στις 20-21 Οκτωβρίου. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της επόμενης εβδομάδας, μετά τα αποτελέσματα των επαφών της Football League για εξασφάλιση μεγαλύτερων εσόδων.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep